astridbrouwers.nl
Renate Van Tongeren
Fijne communicatie en prima
Antwoord van astridbrouwers.nlDank je wel Renate!
Wies Tillema
Een doos met een houtbrander met meerdere opzetstukjes, een gebruiksaanwijzing, carbonpapier, schuurpapier, een broodplankje en houten sleutelhanger
Antwoord van astridbrouwers.nlTip: wanneer je een fles druivenpitolie koopt bij de supermarkt, kun je deze ook gebruiken om vlees en dergelijke in te bakken. Is super gezond!
Hoe beoordeel je astridbrouwers.nl?
Jose Halverhout
Geweldige service. Direct terugkoppeling dat de bestelling is ontvangen. Netjes. Producten zijn prima verpakt. Leuke attentie en geschreven briefje erbij 👌.
Antwoord van astridbrouwers.nlDank je wel voor deze mooie woorden!
Astrid Achten
Snelle levering, zelfs bij wijziging in bestelling, terwijl ze het al zowat op de post had gedaan. Goede communicatie, en leuk verpakt, met klein aardigheidje erbij.
Antwoord van astridbrouwers.nlBedankt voor de review; fijn te horen dat het pakket toch nog snel is aangekomen!
Martine Wissink
Goede service, snelle levering en een lief kaartje erbij. Ik kan niet wachten om te beginnen 😀
Antwoord van astridbrouwers.nlDank je wel voor je 5 sterren review. Ik ben benieuwd naar de resultaten van het houtbranden!
Carolien Witte
Goede en snelle levering en goede kwaliteit spullen koop graag hier mijn hout voor het branden
Antwoord van astridbrouwers.nlDank je wel voor deze mooie feedback Carolien!
Han
Komt altijd goed aan en leuk verpakt
Antwoord van astridbrouwers.nlDank je wel voor de review!