auto-geurtjes.nl
Ellen
Aylin Aslan
Super snelle levering en alles van mijn bestelling klopte ook. Top service!
Hoe beoordeel je auto-geurtjes.nl?
Jana Cuypers
Super tevreden over de service
Super goed verpakt ook -
Dave Vera
Zetten net dat extra stapje.
Bianca Keijzer
Mooie prijzen en een snelle service, incl een handgeschreven bedank kaartje!
kim van den Mosselaar- Weustink
Snelle levering en een persoonlijk kaartje erbij. Erg leuk
Anita
Ik mis echt de geur. Je ruikt het maar een klein beetje en dat had ik niet verwacht.
Ab
Dacht de verkeerde geurtjes geleverd gekregen te hebben. Uitstekend gereageerd door autogeurtjes die ook aanboodt om kosteloos te ruilen. Uiteindelijk was toch de levering goed maar met andere nieuwe verpakking. Uitstekend aftersails
Gulf Westerbork &Shell Smilde
Overzichtelijke webshop en snelle levering. Aanrader.
Anahita
Snelle en goede service, super blij met mijn aankoop
Laura
Supersnelle bezorging! Mwt zorg ingepakt en een personal touch aan toegevoegd. Kom zeker terug
Sanne Visser
Hele snelle levering! Aanrader
Sabine
Super Kommunikation, schnelle Lieferung, gerne wieder
Stamatis Kiakidis
Very helpful and fast customer support.
Ali riza Tas
👍👍👍👍👍
Frank
Snelle levering en veel keuze!
Antwoord van auto-geurtjes.nlBedankt voor je review Frank, heel veel ruik plezier gewenst! - Patrick
Miriam
Goede en snelle levering. We miste 1 geurtje...na een mailtje netjes nageleverd. Ik ga er zeker vaker bestellen
Antwoord van auto-geurtjes.nlBedankt voor je review Miriam, Excuses dat we 1 waren vergeten. FIjn dat we het hebben kunnen oplossen. heel veel ruik plezier gewenst! - Patrick
Aldie Boonstra
Heel goede service en een vriendelijk bedrijf
Antwoord van auto-geurtjes.nlBedankt voor je review Aldie, heel veel ruik plezier gewenst! - Patrick
Anita Messemaker
Ruik lekker alleen jammer te kort blijf het hangen in de auto. Maar wel een aanrader
Antwoord van auto-geurtjes.nlBedankt voor je review Anita, jammer om te horen dat de geur niet lang genoeg heeft gehangen in de auto. Bedankt voor je mooie woorden - Patrick
Gerard Winter
Snelle levering de bestelling was zo thuis en ze ruiken goed .
Antwoord van auto-geurtjes.nlBedankt voor je review Gerard, heel veel ruik plezier gewenst! - Patrick