ballongifts.nl

ballongifts.nl

Verkoop van heliumballonnen en overige cadeau pakketten.
De zekerheden van https://www.ballongifts.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2024

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

BallonGifts vindt het bovenal belangrijk dat jij altijd een passende ballon kunt vinden voor iedere gelegenheid. Voor elk moment de perfecte ballon: dat is ons doel! Of je iemand nu een hart onder de riem wilt steken of juist iemand wilt feliciteren; een ballon versturen kan verschillende intenties hebben. Wij versturen onze helium ballonnen met maar één doel: mensen raken met de juiste emotie. We hebben daarom niet bespaard op ons grootse assortiment helium ballonnen met uiteenlopende thema’s en evenmin op onze snelle service.

“Onze helium ballonnen brengen kleur in iedere gelegenheid!”


Bekijk Manifest