beestachtiggoed.nl

beestachtiggoed.nl

Beestachtiggoed.nl is een webshop voor allerlei soorten diervoeding en dierbenodigdheden. Wij staan achter de merken die wij verkopen door hun visie en ingrediënten. Daarnaast vind u bij ons ook de standaard grote merken.

Voor ieder wat wils, van hond en kat, knaagdieren, reptielen en vissen. Wij hebben het allemaal!
9,4
Filter 731 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 371 met beschrijving

• diane
    Geverifieerde klant van beestachtiggoed.nl

netjes op de hoogte gehouden . er wordt direct gereageerd op je bericht ,

• gijs Van de Steeg

Antwoord van beestachtiggoed.nl

Bedankt voor je review Gijs! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service.
    We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn

Grt Daphne van Beestachtiggoed.nl😊🐾

• Hoe beoordeel je beestachtiggoed.nl?

• Sebastiaan

Snel geleverd. Top

Antwoord van beestachtiggoed.nl

Bedankt voor je review Sebastiaan! Fijn om te horen dat de levering goed is verlopen. Veel plezier met je bestelling! 😊🐾

• Bir

Snel en keurig

Antwoord van beestachtiggoed.nl

Bedankt voor je review Bir! Fijn om te horen dat alles snel en keurig is verlopen. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot een volgende keer! 😊🐾

grt Daphne van Beestachtiggoed.nl

• Francine
    Geverifieerde klant van beestachtiggoed.nl

Super verpakt, snelle levering!

Antwoord van beestachtiggoed.nl

Bedankt voor je review Francine! Fijn om te horen dat je bestelling goed verpakt was en snel is geleverd. Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer! 😊🐾

• Loekie Hooft
    Geverifieerde klant van beestachtiggoed.nl

Jullie waren snel met het product te versturen naar GLS maar het duurde zeven dagen voor ik het kreeg. Ze beweerden dat mijn adres niet klopte, maar jullie adreslabel met mijn naam en adres was er heel duidelijk op geplakt.

Antwoord van beestachtiggoed.nl

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u vind dat wij uw bestelling snel hebben verzonden!
    Jammer dat de bezorging via de vervoerder langer heeft geduurd dan verwacht. Helaas hebben wij geen invloed op het transport zodra het pakket is overgedragen, dat geeft ons ook wel eens frustraties ;)
    Goed om te horen dat het pakket uiteindelijk alsnog correct bij u is aangekomen.
    Hopelijk tot een volgende keer!

grt Daphne van beestachtiggoed.nl

• Bestelling 64950
    Geverifieerde klant van beestachtiggoed.nl

Goede service, een artikel was niet op voorraad. De vraag is gesteld om dit artikel te vervangen voor een ander met gelijke waarde.

Hond (en dus het vrouwtje ook) is tevreden met de lekkere snacks.

Antwoord van beestachtiggoed.nl

Bedankt voor je leuke review! Fijn dat je even met ons wilde meedenken over een alternatief toen het artikel niet op voorraad was. Nog mooier om te horen dat de snacks in de smaak vallen bij je hond — en dus ook bij het vrouwtje 😉. Veel snackplezier! 🐾

• L.J. Mol
    Geverifieerde klant van beestachtiggoed.nl

Uitstekende sortering en afhandeling van de bestelling.

Antwoord van beestachtiggoed.nl

Bedankt voor de review en het compliment, altijd fijn om te horen!

• Ingrid
    Geverifieerde klant van beestachtiggoed.nl

Mijn bestelling was binnen 24 uur geleverd.
    Website overzichtelijk.

Hallo Ingrid.

Dat is nog eens snel, we lijken wel een bol.com ;)
    Fijn om te horen dat je bestelling zo snel binnen was en dat je onze website overzichtelijk vindt. Daar doen we het voor!
    Hopelijk tot een volgende keer😊🐾

• Kallista Frans

Nog niets ontvangen

Hallo Kallista.

Misschien is het handig om de volgende keer eerst met ons contact op te nemen?
    Dan hadden we de kans gehad om te kijken waar het pakket was gebleven,

grt Daphne

• Esmee

Vriendelijke service. Goed contact. 😄

Hi Esmee.

Fijn dat onze service en het contact goed bevallen is, daar doen we het uiteindelijk voor!
    Hopelijk tot een volgende keer.

grt Daphne van Beestachtiggoed.nl

• T Staal
    Geverifieerde klant van beestachtiggoed.nl

Fantastische service, bellen gelijk als iets niet aanwezig is en komen met een nieuw voorstel. Vriendelijk en goede prijzen

Hoi!

Bedankt voor deze leuke review :)
    We hopen dat we u in de toekomst met dezelfde service van dienst kunnen blijven, blije baasjes en blije dieren, daar doen we het tenslotte voor!

mvg Daphne van Beestachtiggoed.nl

• Toos Duivesteijn
    Geverifieerde klant van beestachtiggoed.nl

Snelle levering , helaas wel iets verkeerd gegaan maar daarna snel opgelost .

Antwoord van beestachtiggoed.nl

Bedankt voor je review Toos! Jammer dat er iets mis was gegaan met de bestelling, maar fijn dat we het snel voor je hebben kunnen oplossen. Hopelijk is de bestelling ook bevallen! 😊🐾

grt Daphne van beestachtiggoed.nl

• ElsP
    Geverifieerde klant van beestachtiggoed.nl

Geweldige service en vriendelijke mensen (al vele jaren)

Hallo Els.

Bedankt voor het compliment!
    We doen inderdaad al een heel aantal jaar inmiddels ons best voor onze klanten, en het is fijn om te zien dat we zoveel vaste klanten hebben opgebouwd.
    Bedankt voor deze leuke review, en tot de volgende keer.

• martijn de Groot

Geweldige service

Antwoord van beestachtiggoed.nl

Bedankt voor je review Martijn! Wat leuk om te horen dat je onze service geweldig vindt. Daar worden we blij van! 😊🐾

• Cornelia Groenewegen Tompot

Prima aflevering

• Barbara
    Geverifieerde klant van beestachtiggoed.nl

Heel erg fijn geholpen bij de keuze voor ander voer voor onze hond met een vrij complex darmprobleem. Er werd zeer snel op mijn mailtje gereageerd. Erg prettig! De bestelling direct daarna geplaatst en de vogende dag had ik het voer al in huis. Het is nog even afwachten of dit voer goed is voor onze hond, maar hij is er in elk geval dol op!

Hallo Barbara.

We zijn inmiddels bijna 2 maanden verder en we hopen natuurlijk dat het voer bevallen is!
    Zo niet, zoeken we heel graag verder naar een oplossing, en anders zijn we heel blij dat we hebben kunnen helpen bij het vinden van een oplossing!
    Bedankt voor deze mooie review en de 5 sterren.

• Arie Roza
    Geverifieerde klant van beestachtiggoed.nl

mooie prijzen en goede dieren

• Teddy Patricia Rous
    Geverifieerde klant van beestachtiggoed.nl

Dezelfde middag al gebracht, helemaal super!

Hi!
    Zo werkt het als de klant in almere, of omstreken woont. en het valt op een bezorgdag ;)
    Dan zijn we sneller dan snel! (en anders zijn we gewoon snel)
    Bedankt voor de 5 sterren review.

• Annabelle
    Geverifieerde klant van beestachtiggoed.nl

Heel vriendelijke dame aan de telefoon, maar de bestelling werd 22 december gedaan, ik krijg op 7 januari de vraag voor een review en mijn pakket werd nog altijd niet geleverd.