beestachtiggoed.nl
Voor ieder wat wils, van hond en kat, knaagdieren, reptielen en vissen. Wij hebben het allemaal!
T Staal
Fantastische service, bellen gelijk als iets niet aanwezig is en komen met een nieuw voorstel. Vriendelijk en goede prijzen
Antwoord van beestachtiggoed.nlHoi!
Bedankt voor deze leuke review :)
We hopen dat we u in de toekomst met dezelfde service van dienst kunnen blijven, blije baasjes en blije dieren, daar doen we het tenslotte voor!
mvg Daphne van Beestachtiggoed.nl -
Toos Duivesteijn
Snelle levering , helaas wel iets verkeerd gegaan maar daarna snel opgelost .
Hoe beoordeel je beestachtiggoed.nl?
ElsP
Geweldige service en vriendelijke mensen (al vele jaren)
martijn de Groot
Geweldige service
Cornelia Groenewegen Tompot
Prima aflevering
Barbara
Heel erg fijn geholpen bij de keuze voor ander voer voor onze hond met een vrij complex darmprobleem. Er werd zeer snel op mijn mailtje gereageerd. Erg prettig! De bestelling direct daarna geplaatst en de vogende dag had ik het voer al in huis. Het is nog even afwachten of dit voer goed is voor onze hond, maar hij is er in elk geval dol op!
Arie Roza
mooie prijzen en goede dieren
Teddy Patricia Rous
Dezelfde middag al gebracht, helemaal super!
Annabelle
Heel vriendelijke dame aan de telefoon, maar de bestelling werd 22 december gedaan, ik krijg op 7 januari de vraag voor een review en mijn pakket werd nog altijd niet geleverd.
Astrid Koelemeijer
Top service. Wat ik bestelde hadden ze niet. Toen werd ik speciaal gebeld om dat mee te delen en wat ik voor in de plaats wilde. Dat kreeg ik uiteindelijk niet. Ik moest wel even wachten maar dan heb je ook wat. Paar maanden later werden de snoepjes die ik besteld had alsnog geleverd. Diva blij, baasje blij.😊
Victor
Vertraagde levering omdat de verpakking elke keer weer onvoldoende is.
Anne-Marie Stoop
Rocky is heel blij met zijn Bagels ze zijn heel lekker , en heel snelle levering 10 op 10 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Monique Seelen
Fijne communicatie via whatsapp en snelle levering,,👍🏼
Froukje
Geweldige winkel en goede service
Rachid
Gebruiksvriendelijk, snelle levering. Keurig!
Antwoord van beestachtiggoed.nlBeste Rachid
Bedankt voor de review en aardige woorden, het wordt zeer gewaardeerd.
Hopelijk tot een volgende keer!
grt Daphne van beestachtiggoed.nl -
Jessie Pol
Hondejas past perfect en ziet er leuk uit. En dat voor een prima prijs.
Harry Gernaat
Goede levering
Ronny van Wijk
Duurt te lang voor dat mijn bestelling wordt verstuurd.
Petra Boer
Goede prijs kwaliteit
Mustafa Bakmaz
Goede, snelle service.. dank jullie wel🙏🏻