berrasneakers.nl
Mundo
Goede kwaliteit en snelle service!
Marianne Rozema
Snelle en goede service. Schoenen waren niet op voorraad. Ik werd netjes gebeld om een oplossing te vinden. Snelle levering
Hoe beoordeel je berrasneakers.nl?
Rachel
Op dinsdag 5 augustus een Labubu besteld. Er staat bij het product op de website; “Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, is morgen in huis”. Daar ik om 23.06 de bestelling heb gedaan, hield ik er rekening dat de verzending pas de volgende dag kon worden gerealiseerd. Op donderdag 7 augustus kreeg ik pas een mail dat mijn bestelling klaar was voor verzending met een track&trace link erbij van PostNL. Op de website van PostNL bleef de melding “Uw bezorgtijd wordt berekend” “Uw pakket is nog niet ontvangen door PostNL”. Zojuist om 20.41 uur mail ontvangen van BS. Order gecanceld. Schan
Yannick
Snel binnen top service en goed cc met de verkoper
Marlou van Overbeek
helemaal top ;)
Lars
Geweldige communicatie over welke maat ik nodig had, gingen er snel achteraan had de schoen binnen een dag binnen. Top service!
AT
Snel geregeld
Milan
Mooie prijzen voor de schoenen. En ook zeer klantvriendelijk! Natuurlijk ook originele schoenen
Julie Vermeiren
Perfecte service, binnen de 48 uur had ik mijn sneakers
Felicia
Geweldige service + snelle verzending!
Mjanssen
Ik zocht een paar asics die overal uitverkocht waren, uiteindelijk bij deze site aangekomen en ook nog voor de beste prijs, en vriendelijke klantenservice!
Aslan
Perfecte service goeie gast ook en behulpzaam
Christo
Goede service en bellen je netjes op als de bestelling onderweg is💪🏾.
Azra Tasci
kapot snel
Jamal
Super snel bezorgd en goed geholpen met een vraag wat ik had. Kortom top service.
Ik zal hier zeker nog een keer bestellen. -
Joy
Kan deze winkel aanbevelen, goede service, duidelijke communicatie, en gewoon kwaliteit voor je geld
Enise
Geweldige service, mooie schoenen echt een top bedrijf! Leveren ontzettend snel. Ik had via de live stream op TikTok een product gewonnen, gevraagd of het mogelijk was om het om te ruilen en dat was geen probleem! Dus dik dik tevreden
paige lenz
super snelle levering! goeie kwaliteit en een goeie prijs.
Willem
Zeker aan te bevelen! Snel in huis en netjes verpakt. Bij vragen wordt snel en netjes geantwoord.
Bobby
Super blij met mijn nieuwe schoenen! Asics gel-NYC cream mineral beige pink. Top service! Zeer goed bereikbaar via whatsapp. Binnen een dag waren mn schoenen binnen. Echt een aanrader!