blikfang
Blikfang is dé online en offline winkel voor Scandinavisch design, design waar je jarenlang plezier van hebt. De naam blikfang komt vanuit het Deens en betekent blikvanger in het Nederlands. De collectie van blikfang is geselecteerd op basis van duurzaamheid in vormgeving en kwaliteit.
kandelaars plaids vazen
9,8
Filter 1571 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 862 met beschrijving

• Bella van Roon

Leuk bedrijf

• Esther Oort

Altijd top!

• Hoe beoordeel je blikfang?

• Delvoye Colette
    Geverifieerde klant van blikfang

vlug ontvangen, gelijk de foto

• Mikse
    Geverifieerde klant van blikfang

Een perfecte adequate service - chapeau

• Ineke Verdonk

Prima en prettig geregeld met de winkel (Ingrid/in Deventer

• Debbie
    Geverifieerde klant van blikfang

Super snelle verzending, netjes ingepakt en heel aangekomen (lang bord van keramiek) De vriendelijke note die is toegevoegd aan de bestelling, maakt het online shoppen toch persoonlijker. Blij mee!

• Lea
    Geverifieerde klant van blikfang

Hele goede service, mooie producten en snel geleverd!

• Gre Etman

Top winkel

• Elle
    Geverifieerde klant van blikfang

Superfijne service & snel verstuurd!

• Hans Vancauwenbergh
    Geverifieerde klant van blikfang

Producten voldeden volledig aan de beschrijving. Snelle en correcte levering.

• reinhilde
    Geverifieerde klant van blikfang

zeer snelle levering, netjes verpakt met persoonlijk kaartje - alleen opmerking over postNL : belt niet aan neemt wel de tijd om een anoniem briefje in brievenbus te droppen... was wel omslachtig om ergens ter velde mijn pakje te gaan zoeken - postNL is op de hoogte van deze klacht - ik hield eraan u dit mede te delen - nogmaals bedankt en tot later

Antwoord van blikfang

Dank je Reinhilde voor deze informatie. Een bijzondere actie van PostNL. Ik neem het mee.

• Ellen Brouwer
    Geverifieerde klant van blikfang

Geweldig online geholpen. Eigenaresse denkt heel fijn met je mee. Ga de winkel zeker nog een keer reallife bezoeken.

• Woutertje
    Geverifieerde klant van blikfang

Vriendelijk, betrokken, betrouwbaar, goed verpakt en mooie producten

• Marion
    Geverifieerde klant van blikfang

Probleempje bij het bestellen was zo opgelost, dank je wel voor de goede service Ingrid! Mijn plaid en houten beeldje zijn prachtig

• Hans van Hoegee

Uitstekende service binnen 48 uur in de brievenbus aanrader

• Christel
    Geverifieerde klant van blikfang

De mobile is werkelijk prachtig! Op verzoek ook heel mooi ingepakt. Levering was snel en de communicatie prima.

• Simone
    Geverifieerde klant van blikfang

Snelle levering en super leuk ingepakt! Goede kwaliteit en afwerking, blij mee!!

• Ted Kempers
    Geverifieerde klant van blikfang

De Deense producten benaderen het niveau van perfectie.
    Het zelfde is van toepassing op Blikfang.
    Een bijgesloten , persoonlijk bedankje van Ingrid wordt ten zeerste op prijs gesteld.

• Sanne Wolfs
    Geverifieerde klant van blikfang

Hun service is heel erg goed.
    Bij levering bleek een van de kaarsen te haperen. Dit werd zonder problemen, meteen opgelost. Vriendelijk en oplossingsgericht, dus volgende keer weer hier een kijkje nemen

Antwoord van blikfang

Hallo Sanne bedankt voor je feedback. Ik heb even gekeken of de levering wat langer duurde, maar ik zag dat je op zaterdag hebt besteld, maandag is hij verstuurd en dinsdag bezorgd. Sneller kan bij ons niet, gezien we geen contracten voor het weekend hebben. Ik kan daarbij ook geen bericht vinden over de niet goed werkende kaars. Ik had je graag daarmee geholpen, meegedacht en eventueel een nieuwe opgestuurd. Mocht je hier nog interesse in hebben, stuur mij dan even een mailtje met alle info.

• Mariëlle

Fijne vlotte levering.