blingdings.nl

blingdings.nl

Je zoekt een leuk cadeautje of een mooie afstelling van je outfit dan ben je bij Blingdings.nl aan het juiste adres. Een webshop waarbij ik constant op zoek ben naar de laatste trends en kleuren voor sieraden en modeaccessoires voor groot en klein.

Blingdings.nl biedt verschillende merken, als Biba, Via Jewelery, Yewhang, Enrico Benetti, maar ook een eigen merk de Blingidngs lijn zilveren kinderoorbellen. Naast ons eigen merk bieden we ook de collectie van Lilly kindersieraden.

Een mooie uitgebreide collectie voor het hele gezin. Waarbij wij binnen Nederland gratis verzenden van € 25,00
De zekerheden van https://blingdings.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Mijn verhaal is dat ik eerder een fysieke winkel had, me heb om geschoold na een lelijke val. Maar het ondernemen, verkoop bleef toch kriebelen. De weg naar beurzen en inkoopkanalen waren mij bekend. Ik wilde dan toch iets waarbij het staande vak niet perse meer hoefde en zo ontstond https://blingdings.nl
Ik begon met een klein assortiment van zo'n 25 producten in sieraden en tassen, inmiddels is dit uitgegroeid tot een paar duizend producten van verschillende merken als Biba, Viva Jewellery, Yehwang en een grote lijn kindersieraden onder eigen label en het merk Lilly en Biba kids. En inmiddels is ook https://hippeklokjes geopend.


Bekijk Manifest