chineeslerennu.nl
Maurice
Bestelling had wat vertraging, kan gebeuren. Reageren snel op emails.
T. Slot
Betrouwbare & super-goede leverancier!
Zo leuk dat je bij een bestelling een extraatje krijgt, zoals een schriftje of een leesboekje. -
Hoe beoordeel je chineeslerennu.nl?
Mingzhe
Eerlijke prijzen en op tijd geleverd. Ik ben erg tevreden met mijn bestelling (HSK 5 boeken).
Mexx
Ik had geen bevestiging mail gekregen, en belde ook paar keren naar jullie toe maar helaas geen succes. Jammer dat niemand telefonisch bereikbaar zijn, want had namelijk aantal vragen. Waar ik meerdere boeken willen bestellen. Dus heb ik maar zo gelaten.
Antwoord van chineeslerennu.nlBeste Linda & Mexx,
Het spijt me enorm te horen dat u zo ontevreden bent over onze service en de manier waarop de communicatie is verlopen.
Bij ontvangst van uw eerste e-mail heb ik u direct geadviseerd om uw spammap te controleren, om een snelle oplossing te bieden.
Later ontving ik uw telefoontje, maar ik kon helaas niet opnemen omdat ik midden in een les zat. Aangezien het na 21.00 uur was toen mijn les eindigde, wilde ik u niet onnodig storen. Ik heb u daarom direct een sms-bericht gestuurd om u te laten weten dat ik contact met u zou opnemen.
Ik begrijp dat u frustratie hebt ervaren, en daarvoor bied ik mijn excuses aan.
Chiwei Chen -
Maike
Snelle levering, en ik heb flash cards erbij gekregen!
Jan Meijer
Boeken pijlsnel en keurig netjes geleverd. Er was ook nog een leuke surprise bij!
Anoniem
Perfecte transactie, zeer vlugge levering
Bart van Hartingsveldt
Goed verpakt en snel geleverd, prima!
Heidi VWD
Vlotte levering, alles zeer correct verlopen. Is zeker voor herhaling vatbaar.
Ari Buikema
Goede prijs en snelle levering
Fleur
Duidelijke informatie, handige suggesties, goede prijs, snelle verzending
Vincent de Moor
Snelle levering en goed verpakt
Hind Hazza
Alles top bij Chen Loashi!
Vicky D.
Goed leermateriaal voor een mooie prijs. Werd snel verzonden.
Sara D.
Ik had de boeken vanuit het buitenland besteld. De boeken werden snel verzonden en snel geleverd. Na het bestellen heb ik nog contact met de winkel opgenomen met een vraag en daar werd ook snel op gereageerd. Dus heel tevreden.
Johan Withuis
我感觉开心! Snelle levering, gratis boekje was een aangename verassing!
Jurrian Tjeenk Willink
Goede prijs/ netjes geleverd
Babette
Kreeg er weer iets extra's bij! Echt aardig.
Mare Wolf
snel geleverd en goed verpakt pakketje :)
Chantal
Snelle levering en ook een lief cadeautje erbij. Ben blij dat ik bij julie heb besteld.