cleantechnature.nl

cleantechnature.nl

CleanTech Nature is de betrouwbare en exclusieve Europese distributeur van hoogstaande (NASA) technologische filter systeem producten voor water, lucht, geur en versheid. Wij verkopen op dit moment prachtig vormgegeven waterflessen met filter in 6 verschillende kleuren. Wij hebben waterflessen in zwart, wit, rood, groen, blauw en roze.

Doordat CleanTech Nature een exclusieve distributeur is werken wij met onze eigen voorraad, waardoor wij een korte levertijd hebben en u direct van dienst kunnen zijn! Wij leveren onze producten aan retailers, diverse soorten bedrijven, horeca, supermarkten en aan overheden door heel Europa. Ook via BOL.com en Amazon kunt u onze waterflessen met filter aanschaffen.
De zekerheden van https://cleantechnature.nl
Lid

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.