commanders coin

commanders coin

Het fenomeen komt oorspronkelijk uit de Verenigde Staten van Amerika.

Daar komen veel van deze coins voor, maar dan in veel grotere en kleurrijkere uitvoeringen.
De coins zijn in Nederland ooit begonnen als ‘callenge-coins’. Deze waren eenheidsgebonden en werden aan het personeel, of een deel van het personeel, uitgereikt en genummerd op volgorde van toetreding tot de eenheid.
De bedoeling was dat het personeel de coin uit eenheidstrots altijd bij zich droeg.

Wanneer men met elkaar in de mess of een bar was, dan kon iemand roepen: ‘Coin check!’ Iedereen moest dan zijn coin tonen.
Wie de coin niet kon tonen diende een rondje te betalen.
Wanneer iedereen de coin op zak had, diende degene met het hoogste nummer, welke dus het kortst bij de eenheid zat, het rondje betalen.
De zekerheden van https://www.commanderscoin.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.