coollamp.nl

coollamp.nl

De twee specialisaties van coollamp.nl

LED Kooldraad lichtbronnen
coollamp.nl heeft een prachtig assortiment LED kooldraad lichtbronnen. Van de kleinste 'kogel' lichtbron tot en met de grootste XXL decoratieve lichtbron. Met de keuze uit amber, helder of smoke getint glas zijn deze lichtbronnen geschikt voor elk interieur of het nu sfeervol landelijk is of stoer industrieel.

Comfort LED
Onder de naam Comfort LED biedt coollamp.nl LED lichtoplossingen die bijdragen aan uw woon- en werkcomfort. Een uitgekiende selectie duurzame lichtproducten geschikt voor elke activiteit, of het nu werken, studeren of gewoon lekker ontspannen een boek lezen is.
De zekerheden van https://www.coollamp.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest