dappeltje
Dappeltje staat voor handgemaakte en eigentijdse baby- en kinderaccessoires, geboren vanuit passie en liefde voor onze jongsten, onze 'spruitjes' dus. Dit is dé plek waar je unieke, vrolijke en verrassende items vindt om je dag een beetje mooier te maken. Of je nu op zoek bent naar een tof cadeau, een leuke accessoire of gewoon iets om je 'spruitje' mee te verwennen, wij hebben het voor je.

Onze missie? Dingen vinden die je blij maken. Bij Dappeltje houden we van simpel en persoonlijk. We zorgen altijd voor een glimlach in je pakketje (soms zelfs letterlijk).
  • Mieke
    Review voor dappeltje

Prachtige cadeautjes en een snelle levering. Top!

• Nina
    Review voor dappeltje

Heb hier als cadeautje een speenkoord gegeven aan een collega; erg leuk cadeautje!! Levering was ook snel en mooi ingepakt.

• Hoe beoordeel je dappeltje?

• Gina
    Review voor dappeltje

Diverse gepersonaliseerde cadeaus voor baby's van goede kwaliteit en een snelle levering.

• Jesse
    Review voor dappeltje

Prachtige handgemaakte producten, ontzettend snelle levering.

• India
    Review voor dappeltje

Wat een mooie en overzichtelijke website!
    Je kan zien dat er veel liefde en zorg aan de producten wordt besteed.
    Snel verstuurd en super leuk ingepakt!!
    Nogmaals bedankt🤩

• Juul
    Review voor dappeltje

Mooie producten die snel worden geleverd. Het is altijd mooi ingepakt en de kwaliteit van de producten is hoog. Dagelijks heeft mijn dochtertje hier veel plezier van!

• Inge
    Review voor dappeltje

Super schattig ingepakt super snelle levering super lieve spulletjes super bedankt

• Wenda Quist
    Review voor dappeltje

Super mooie producten, met heel veel liefde gemaakt en leuk verpakt en altijd super snel geleverd :)

• Ellen
    Review voor dappeltje

Dappeltje.nl biedt prachtige, handgemaakte baby- en kinderaccessoires van hoge kwaliteit. De bestelling werd snel geleverd, was netjes verpakt en voldeed volledig aan de verwachtingen. De communicatie verliep duidelijk en prettig, en het aanbod aan gepersonaliseerde producten maakt de webshop extra uniek. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar een origineel en zorgvuldig gemaakt cadeau.

• Jacqueline
    Review voor dappeltje

Goede kwaliteit, met liefde gemaakt, leuk ingepakt en een snelle verzending, een dikke 10.

• Nina
    Review voor dappeltje

Goede kwaliteit van de super leuke producten! Leuk om als kraamcadeautje te geven, maar vooral leuk voor je eigen baby! ❤️

• Lizette
    Review voor dappeltje

Product precies zo als omschreven,
    mooi kleur kralen, een echte aanrader

• Sam
    Review voor dappeltje

Snelle levering, leuke kadootjes om te geven en alles met liefde ingepakt.

• Petra
    Review voor dappeltje

Goede kwaliteit en snelle levering