de Chocoladeverkopers
Poldy Hergarden
Fantastische chocolade en een prima service
Peter
Moooooi assortiment 100% chocola en redelijk vlotte levering
Hoe beoordeel je de Chocoladeverkopers?
Alexander
dit is gewoon top 👌👌👌
Chocoladewinkelier
Voor bijzondere bean to bar chocolade moet je bij de chocoladeverkopers zijn. Paul en Emma hebben passie voor hun vak en verrassen je telkens weer met heel bijzondere chocolades. Hun tienjarig bestaan werd bijvoorbeeld gemarkeerd door twee pure chocolades met ... knoflook. Maar ook diverse chocolades die in de prijzen gevallen zijn. Niet goedkoop, maar wel van waarde!
Robert
Snelle service en gelijk antwoord op een vraag die ik had.
Optimised Paul McCann
Smooth service
jacqueline van as
super in service. ik kreeg 1 pakket opgestuurd terwijl ik er 3 besteld had. na melding kreeg ik per direct 2 pakketten nagestuurd.. en de chocolade is geweldig, echt weer puur!! de verpakkingen zijn supermooi!!
Manita
Wat een assortiment! Heerlijke chocolade, wordt snel bezorgd en altijd heel goed verpakt. Ik ben een terugkerende klant.
Elly van der Wal
Een leuk cadeau voor chocoladeliefhebbers
Inge
Heerlijke chocolade, goede service, prima prijs
Ruth Meerding
(H)eerlijke chocolade voor elke smaak raak
mark van passel
allemensen wat een service, maar vooral wat een verschrikkelijk goede chocolade! totaal aangeraden
Anne Beaulieu
Prachtig hoogwaardig product, prima verpakking en op tijd voor valentijnsdag
Wouter v A
Wat een geweldige ervaring bij De Chocoladeverkopers! Hun assortiment is niet alleen prachtig, maar ook zorgvuldig samengesteld met de beste chocolade ter wereld. De passie van de verkopers straalt in alles door. Ik was te laat met mijn Valentijnsbestelling, maar zij gaven mijn drie heerlijke repen voorrang – wat een service! De chocolade zelf? Pure perfectie. Hier bestel ik zeker vaker. Een absolute aanrader voor iedereen die houdt van bijzondere, ambachtelijke chocolade en topklantenservice!
Susan Paffrath
The chocolates arrived in time for Valentine’s Day with only 2 days notice ( within NL) and made by daughter’s day. Excellent service and notifications by the owners who cared.
Jialing Mei
5 stars om te ondersteunen! Good service!
Maar eigenlijk zouden de fotoskwaliteit op website kunnen verbeteren :) -
Wouter
Prima chocoloa, duurzaam en verantwoord en keruig volgens afspraak geleverd.
Annet
Mooie prijzen goede service met persoonlijk gerichte benadering en ook erg leuk dat jullie wereldwijde fietsers zijn
Effi
Grote collectie aan goede chocolade. De site om chocolade te kopen. Geen inspiratie? Neem een abonnement of een pakket!
Maria
Een overzichtelijke online winkel met een super mooi aanbod! Bestellingen worden snel behandeld, alles super netjes ingepakt en je krijgt zelfs een kleine verrassing bij je bestelling. Ik ben een fan van de Chocoladeverkopers!