de Chocoladeverkopers
Reza Ebrahimi
Quality is good, but delivery is expensive compare to the product.
Katinka
Uitstekende service, heerlijke chocolade, fijn dat er ruime keuze is wat betreft fair trade & biologisch
Hoe beoordeel je de Chocoladeverkopers?
Bren Jackson
Great products, great service. Paul and Emma go the extra mile. 😊
John H.
Al jaren mijn meest betrouwbare dealer! Duidelijke en accurate communicatie, keurig geleverd en vooral... de beste chocolade!
José Botman
Goede en snelle service
Mieke
Een van mijn favoriete webshops in Nederland, altijd bijzondere keuze en vriendelijke service.
Samantha Rason
Excellent as always!
Harm Puite
Prima product netjes afgeleverd. Lekker
Pino Lopez
Micha Elout
Blijft een genot... Wat een heerlijke chocoladeletters!
Jessie
Mooie chocolades, veel keus & prima service
Sophie Hennink
Het is fijn om met een gerust hart chocolades te kunnen bestellen bij de chocoladeverkopers. Ik heb het gevoel dat ik er bij hun chocolade echt vanuit kan gaan dat er een eerlijke prijs is betaald voor de cacao. Ik ben erg blij met het ruime assortiment vegan chocolades! Dankzij de chocoladeverkopers ben ik veel bewuster chocolade gaan proeven, heb ik veel geleerd over verschillende cacao origines en is mijn beleving van chocolade aanzienlijk verdiept. De BoojaBooja truffels en truffelstaafjes zijn een absolute aanrader!!!
Kirsten V
Geweldige online winkel met bijzondere chocolades uit de hele wereld. Levering is snel en er wordt duidelijk gecommuniceerd (zowel vooraf als tijdens de bestelling) over afwijkende levertijden boven een bepaalde temperatuur. Heb hier nu 2x besteld en ga dit zeker vaker doen.
Emily Pits
Heel fijne mensen, eigenlijk altijd vlug antwoord op contact gehad.
Verzending duurt soms even afhankelijk van drukte, maar dat is te begrijpen met hoe klein de webshop is en daar zijn ze ook erg duidelijk over.
Ik ben ook erg tevreden met de verrassingspakketten die ik heb besteld, ze weten altijd wel wat leuks samen te stellen -
Aad van Welzen
Zoals altijd, uitstekende service.
Jelle
Prachtig assortiment met bijzondere chocolades, altijd goed geholpen
Lobke
Snelle verzending, heerlijke chocolade. Kortom iedere keer weer een fijne traktatie
Ariejaan
Enorm assortiment met chocolades van kleinere producenten en chocolatiers, echt een bron van inspiratie! Dit keer een hazelnoot pasta en adventskalender geprobeerd, wat een verwennerij!
Linda
Heerlijke chocolade, beschrijvingen van de smaken kloppen goed. Veel keuze.
GM Koops
De firma was nieuw voor mij.Bestelling is vlot bezorgd en het was zorgvuldig verpakt.
Als proef een zakje chocolaatjes erbij besteld. Ze waren heerlijk van smaak maar wel erg groot. Persoonlijk hou ik meer van iets kleinere.
Overigens was deze eerste keer een positieve ervaring en voor herhaling vatbaar.