de Inpaktafel
Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 18-10-2023 stopgezet
Lotte Gielen
Supermooie spullen, leuke sidenote op het kaartje bij de bestelling van Marloes, en hele leuke paaskaartjes erbij gekregen! Supertevreden!
Mieke
Prachtige kaartjes en goede service! Alles liefdevol verpakt voor verzending en leuke gratis stickertjes erbij!
L Timmermans
Het pakketje is nog steeds niet binnen. Maar fijn dat er snel gereageerd werd en er verschillende oplossingen werden geboden. Ik wacht tot na het weekend af. Mocht het pakketje niet geleverd zijn. Neem ik contact oop.
6/9: pakketje is binnen!! Bedankt voor de goede service.Antwoord van de InpaktafelBeste Lonneke,
ik heb jouw klantenbericht deze ochtend gelezen en direct een mail verstuurd waarin ik uitleg dat het pakketje op de bus gegaan is, maar dat het misschien vertraagd of kwijt geraakt is. Ik heb je hierbij ook gelijk de aanbieding gedaan om het product opnieuw te versturen. Mocht je dit niet willen dan stort ik uiteraard het geld terug. Ik hoor graag van je. Vriendelijke groet - Marloes -
Melissa Aalders
Snelle verzending en zo leuk verpakt. Zeker een aanrader!
sarah
TOP! super snelle levering naar België en zeer tevreden met de inhoud!!! tot een volgende keer!
silke
Leuke items,geen standaard sortering,,snelle levering.
Antwoord van de InpaktafelHi Silke!
Fijn dat de bestelling zo goed is bevallen!
Heel veel plezier met de kaarten en hopelijk tot een volgende keer.
Groetjes, Marloes -
Kim Bovendeaard
Goede service, leuk ingepakt
Antwoord van de InpaktafelFijn om te horen dat je blij bent met onze service!
Geniet van de producten en hopelijk tot zien!
Groetjes - Marloes -
Jeannine van Gemert
Ik kreeg een met zorg ingepakt pakje kaarten, met een persoonlijk geschreven kaartje als bedankje voor mijn bestelling. Het leek wel een cadeautje! De prijs van €1,50 per kaart vind ik ook heel prima
Antwoord van de InpaktafelHi Jeannine! We worden heel blij van jouw mooie review!
Bedankt voor het vertrouwen en heel veel plezier met de kaarten!
Groetjes, Marloes -
Elske Donders
Snelle levering en super mooi verpakt!
Antwoord van de InpaktafelHi Elske,
Dankjewel voor jouw fijne review! We wensen je nogmaals heel veel plezier met jouw bestelling. Groetjes - Marloes -
Lieneke Smid
Mooie producten. Snelle levering.
Antwoord van de InpaktafelHallo Lieneke,
Nogmaals bedankt voor jouw bestelling en deze mooie review!
Marloes -
Thea de Wit-Westerman
Mooie producten, en een persoonlijke benadering
Dinie Westerman
Mooie kaarten voor een redelijke prijs
Thessa Busser-Koster
Superservice en ontzettend mooie kaarten!
Antwoord van de InpaktafelHallo Thessa,
Superfijn om te horen dat je zo tevreden bent!
Bedankt voor de mooie review!
Marloes -
Haitske Wekema
Snel, mooi en netjes
Lydia Looije
persoonlijk en prettig
Sifra Thelosen Gelissen
Hele leuke kaarten! Bestelling was goed en heel leuk verpakt. Zeker aan te raden
Antwoord van de InpaktafelHeel erg bedankt voor jouw fijne recensie! Geniet van de mooie kaarten 😃 groetjes Marloes
Kim Van Waardenburg
zelfs op zondag geleverd omdat ik in de buurt woonde. mooi ingepakt. prachtige kaarten
Lotte van Buiten
Super snelle levering,mooi en lief verpakt🌸
Antwoord van de InpaktafelHi Lotte!
Wat fijn dat je zo tevreden bent en bedankt voor je mooie review!
Marloes - de Inpaktafel -
Annette de Wit
Leuke unieke spullen en netjes thuis bezorgd!
Nathalie van der Burg
Nette en snelle levering!
Antwoord van de InpaktafelHi Nathalie,
Bedankt voor je review en fijn dat je zo tevreden bent :-)
Lauren en Marloes