de Visvoer WebWinkel
benny
netjes afgeleverd voor een fijne prijs.en een hand geschreven kaartje erbij
LT Korving
Alles geleverd en mooi op tijd.
Hoe beoordeel je de Visvoer WebWinkel?
Benedict Verheyen
Kwaliteit, vriendelijk en snelle levering.
Franklin Bretschneider
goed, geen bijzonderheden
Jasmien Boes
Top!
Snel, goed en heel erg vriendelijk!
Heel leuk dat je er een kleine attentie en een handgeschreven berichtje bij krijgt!
Een aanrader volgens mij ! -
Rob v. L.
Top service! Razendsnelle levering
Eric Driessen
Alles zoals beschreven.
Paul
Nieuwe verlichting gekocht en deze werd door de verkoper rechtstreeks vanuit de groothandel naar mij verzonden. Erg blij; dit scheelt een logistieke handeling (goed voor de kosten en het milieu) en tijd. De volgende dag bezorgd. Nogmaals dank!
Lex van Tilburg
tip ntop, zoals altijd. ik ben zelfs nog ruim gaan shoppen.
Michael den Oudsten
Wat ik besteld had heb ik ook snel binnengekregen.
Vond het een leuke extraatje het handgeschreven kaartje en het proefmonsterzakje. Zeker een aanrader om voer te bestellen -
Jeroen vd Berg
Helemaal mooi!
Mandy Keijsers
Perfect zoals altijd
Wijnando
Weer goed en zoals altijd weer op tijd geleverd
Dieneke De jong
Een goed bedrijf. Snel verzonden, een persoonlijk kaartje erbij. En de beessies zijn ook weer blij
Amber Vostenbosch
Hele goede kwaliteit! Mijn vissen en garnalen zijn er erg blij mee! Ook echt niet duur! Ik ga hier zeker vaker bestellen, echt een aanrader!
Bjorn Maegh
Snelle levering en een persoonlijke attentie. Prachtige service 🙏🏻
Wim Philippo
Visvoer Webwinkel heeft een zeer uitgebreid assortiment tegen zeer concurrerende en aantrekkelijke prijzen. Uit eigen ervaring weet ik dat de service hoog in het vaandel staat. Iedere vraag is altijd naar volle tevredenheid beantwoord. De webwinkel is ronduit goed en bestellingen worden altijd as promised geleverd binnen de gestelde termijnen en zijn goed te volgen. Overall ook deze bestelling is naar volle tevredenheid geleverd, exact zoals ik van de visvoer webwinkel al sinds ruime tijd gewend ben en thats why ik telkens weer inlog als ik een product nodig heb voor mijn aquarium.
Loong Sida
Vlot geleverd !
Gebrekkig instuctiefilmpje van Aqua Medics m.b.t. de in gebruikname van het osmose-filter wordt als klacht ingediend bij de producent. Het verplicht vooraf spoelen van het koolfilter ontbreekt in het instructiefilmpje ! Hierdoor is nu het membraan-filter beschadigd en heb ik een nieuw membraan-filter moeten bestellen. Joost van de visvoerwebwinkel zal dit verder afhandelen. -
M.A. van Beek
Prima afhandeling, snelle levering.
Familie Lievens
Gewoon goed. Prijs goed. Geautomatiseerde communicatie goed. Dat handgeschreven kaartje toegevoegd in de besteldoos bovendien ronduit charmant. Slim van ze. Was overigens maar een klein bestellinkje. We gaan daar nog wel es wat groter bestellen.