dePauwWonen & Interieur

dePauwWonen & Interieur

dePauwWonen – dé online woonwinkel voor wie houdt van sfeer, kwaliteit en tijdloos design ☆ Meer dan 5000 unieke producten ✓ Persoonlijke service ✓ Veilig shoppen ✓ Met zorg geleverd - Ontdek meer!
9,1
Filter 1751 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1749 met beschrijving

• Jacqueline

Snelle levering! Top product

• Ellen
    Geverifieerde klant van dePauwWonen & Interieur

Snelle levering van een beeld en deze was heel goed verpakt.

• Hoe beoordeel je dePauwWonen & Interieur?

• Marije
    Geverifieerde klant van dePauwWonen & Interieur

Heel erg blij met mijn aankoop. Wat een mooie site en producten!

• Peggy Jongen
    Geverifieerde klant van dePauwWonen & Interieur

Mooie winkel, heel vriendelijk. Goede site. Prijs en kwaliteit perfect. Leveringstijd is duidelijk en levering zelf is zeer netjes. Ik kan deze winkel ten zeerste aanbevelen. Nogmaals dank en groet Peggy

• Gert Klamer
    Geverifieerde klant van dePauwWonen & Interieur

Goed geleverd en ondertussen goed gecommuniceerd over levertijd.

• Angelique
    Geverifieerde klant van dePauwWonen & Interieur

Goede service, het bedrijf zelf bracht de lamp

• Mireille Ineveld

Mooi bankje

• Jacqueline Smit
    Geverifieerde klant van dePauwWonen & Interieur

We kregen de lamp niet aan. In de fitting waren de stroomdraden niet goed. We konden de lamp niet tetug sturen omdat we deze korter hadden gemaakt. Hoop gefoeter en gedoe en uiteindelijk electricien erbij gehaald en hij is er zeker wel een kwartier mee bezig geweest om de licht in de lamp te krijgen.

Antwoord van dePauwWonen & Interieur

Wat vervelend om te horen dat de fitting van de lamp niet in orde was en dat dit zoveel gedoe heeft opgeleverd. We begrijpen goed dat dit voor frustratie heeft gezorgd.

Had u contact met ons opgenomen, dan hadden we graag samen naar een passende oplossing gezocht – bijvoorbeeld het vervangen van de fitting. Ook bij een ingekort snoer denken we altijd mee over hoe we dit kunnen oplossen.

We hopen dat de lamp nu naar tevredenheid werkt, en mocht u in de toekomst ergens tegenaan lopen: laat het ons vooral weten. We staan voor u klaar om te helpen.

Met vriendelijke groeten,
    Team dePauwWonen

• Jeanne Specht Grijp
    Geverifieerde klant van dePauwWonen & Interieur

Twee prachtige lampen gekocht. Geweldige service, persoonlijk en klant vriendelijk! Aanrader.

• Colinda
    Geverifieerde klant van dePauwWonen & Interieur

Hoewel mijn bestelling problemen levert met de levering die nu ruim week bij vervoerder in magazijn staat, wordt er wel snel op berichten gereageerd. Probleem ligt bij de vervoerder (FedEx) ipv webwinkel. Doen er alles aan om t op te lossen.

• Frederique Vahrmeijer
    Geverifieerde klant van dePauwWonen & Interieur

Persoonlijk contact, vriendelijk en duidelijke communicatie en overleg over langere levertijd lamp en keuze om bestelling te wijzigen/annuleren. Ook afstemming tijdstip van leveren lamp.

• Elizabeth
    Geverifieerde klant van dePauwWonen & Interieur

Super snel geleverd en goed verpakt!

• Patrick van Halteren
    Geverifieerde klant van dePauwWonen & Interieur

Heb het gevoel dat de lamp rechtstreeks uit China kwam. 2 onderdelen moeten lijmen die gebroken waren en zelf aan het boren en schroeven geweest om loszittende draadbussen te vervangen. Verder was de lamp wel mooi om te zien maar je moet wel aan de slag om hem een beetje fatsoenlijk in elkaar te krijgen

Antwoord van dePauwWonen & Interieur

Hallo Patrick, hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons om te horen dat er 2 onderdelen gebroken zijn tijdens transport. We staan altijd klaar om u vervangende onderdelen te sturen of u te helpen met de montage van de lamp. Mochten we u ergens mee kunnen helpen, dan kunt u ons emailen op info@depauwwonen.nl.

• Hedwig Schatteman
    Geverifieerde klant van dePauwWonen & Interieur

Snelle levering, prachtige lamp, goed verpakt!

Antwoord van dePauwWonen & Interieur

Hartelijk dank voor uw review. Wensen u veel plezier van uw aankoop.

• Marcel
    Geverifieerde klant van dePauwWonen & Interieur

Snelle levering, leuk assortiment en leuk geprijsd

• Ellen Oostrum van

Zeer snelle levering

• Malou De Bruin-Rijs
    Geverifieerde klant van dePauwWonen & Interieur

Mijn bestelling was binnen een week bezorg en was goed verpakt.

• Ingeborg
    Geverifieerde klant van dePauwWonen & Interieur

Een super goede service. Heel erg tevreden.

• Simone Kleeman
    Geverifieerde klant van dePauwWonen & Interieur

Goed verpakt en snel thuis bezorgd

• Els Ras
    Geverifieerde klant van dePauwWonen & Interieur

Heel vriendelijk te woord gestaan en snel geleverd voor de verjaardag van onze dochter, prachtige lamp en heel blij mee!