debakfietsenwinkel.nl

debakfietsenwinkel.nl

Bij De Bakfietsenwinkel is ons doel om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met het ultieme comfort en de vrijheid die de elektrische bakfiets biedt. Daarnaast willen we met onze bakfietsen gezamenlijk een bijdrage leveren aan het verduurzamen van onze mooie wereld. Met elke bakfiets maken we notabene een andere auto in onze steden overbodig.
Bakfietsen, Elektrische bakfietsen, Bakfiets elektrisch
9,4
7 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 4 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

Andere eigenschappen

 • Familie Wijnakker
  Geverifieerde klant van debakfietsenwinkel.nl

  Hoewel de prijs, het aanbod en het contact via whatsapp prima zijn, duurde de levering ongelooflijk lang. Uiteindelijk zelf maar met de logistieke partner gaan bellen, want bij de winkel zelf kreeg ik al ruim een week te horen 'dat de logistiek partner contact met ons zou opnemen'. Dat gebeurde niet, dus contactgegevens opgevraagd en zelf gaan bellen.

  Het probleem lag enerzijds bij een langere levertijd vanuit de leverancier en anderszijds aan de logistiek partner die er heel lang over deed om onze bestelling te leveren. Toch vind ik dat bakfietsenwinkel.nl beter z'n best had kunnen doen om de levering te bespoedigen. Het is aan hun om de logistiek partner te wijzen op de afspraken die er gemaakt zijn en ze er ook aan te houden! Het is eigenlijk te gek voor woorden dat ik daar als klant zelf voor moet gaan bellen.

  Antwoord van debakfietsenwinkel.nl

  Beste familie Wijnakker, allereerst hartelijk dank voor jullie eerlijke recensie. Jullie hebben helemaal gelijk dat de levering uiteindelijk een kleine twee weken langer heeft geduurd dan dat wij nastreven. Dat betreuren we ten zeerste. Helaas hebben wij bij debakfietsenwinkel.nl niet altijd de volledige controle over alle facetten van het proces, zoals in dit geval de levering door onze logistieke partner. Echter, we doen er altijd alles aan wat binnen onze macht ligt om ervoor te zorgen dat onze klanten hun bakfiets zo snel mogelijk ontvangen, zo ook in dit geval. We zijn blij dat jullie de bakfiets inmiddels hebben ontvangen en dat alles verder naar wens is. We wensen jullie heel veel fietsplezier met jullie gezin. Vriendelijke groet, Thomas - debakfietsenwinkel.nl

 • Marloes
  Review voor debakfietsenwinkel.nl

  Wij zijn erg blij met onze nieuwe bakfiets (Qivelo curve 3). De bakfietsen winkel krijgt van ons een dikke 9 voor de positieve ervaring die we hebben gehad

  Antwoord van debakfietsenwinkel.nl

  Hoi Marloes, dankjewel voor je mooie recensie! Groet, Thomas - debakfietsenwinkel.nl

 • Hoe beoordeel je debakfietsenwinkel.nl?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Arjan de Ruiter
  Review voor debakfietsenwinkel.nl

  Duidelijke website en nette levering. We gebruiken onze bakfiets naar grote tevredenheid. Bij vragen werden we altijd snel geholpen. Complimenten voor de service!

  Antwoord van debakfietsenwinkel.nl

  Beste Arjan, dank voor de beoordeling en de mooie complimenten! Groet, Thomas - debakfietsenwinkel.nl

 • Yara de Graaf
  Review voor debakfietsenwinkel.nl

  Mijn vriend en ik hebben een goede ervaring gehad met debakfietsenwinkel.nl. We hebben zo'n maand geleden de Qivelo Ananda Curve besteld. Eerlijk gezegd was het wel spannend om zo'n grote aankoop online te doen. Maar gelukkig werden we vriendelijk geholpen telefonisch en via de mail. De fiets werd geleverd na iets meer dan een week. Tot nu toe bevalt deze heel goed. Onze dochtertjes vinden het helemaal geweldig om in naar school te gaan..