deolieconcurrent bv

deolieconcurrent bv

Sinds het ontstaan van ons bedrijf in 2013 te Hardenberg is ons streven om het grootste assortiment te verkrijgen met doelstelling hierin de goedkoopste internet aanbieder te zijn op het gebied van olie en aanverwante producten en uiteraard met allerbeste service en gemak die u verwacht . Als speler op de markt in de wereld van de olie zijn wij toonaangevend door vele merken olie tegen concurrerende prijzen te verkopen!
9,1
2.802 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 8 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

 • peter
  Review voor deolieconcurrent bv

  heb vrijdagavond iets besteld staat er in de beschrijving voor 1600uur besteld 98,2% de volgende dag geleverd nou ben ik er van uitgegaan dat dan mijn bestelling mandag voor 1600uur klaar is is toch ruim voor 1600uur besteld maar niks dinsdag ochtend pas verzend no gekregen na vraag gedaan krijg ik als antwoord het is vrijdagavond besteld dus komt MISCHIEN WOENSDAG vind dit toch wel erg raar omdat je maandag om 1555uur besteld heb je het wel dinsdag bestel je ong 60 uur voor maandagmiddag 1600 uur dan kan maar hopen dat het snel komt 204712voortaan wel ergens anders die wel snel leveren en eerst gelijk antwoord en daarna niks kunnen ze zeker geen antwoord geven op iets wat toch eenvoudig is

 • Hugo
  Review voor deolieconcurrent bv

  Alles gaat tergend traag , ook de terugbetalingen . Ik deed een storting op 22/10/2021 , maar annuleerde de bestelling intussen . Dus op 25/10/21 hebben zij allicht het bedrag ontvangen , we zijn nu 2/11/21 en nog altijd niets terugbetaald gekregen !

 • Hoe beoordeel je deolieconcurrent bv?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Jirco
  Review voor deolieconcurrent bv

  snel geleverd , goed verpakt en niet te vergeten zeer scherp geprijst!

  mijn dank is groot .

 • Jansonius
  Review voor deolieconcurrent bv

  Dit is echt de beste service ooit, meedenkende medewerkers en een snelle verzending! Zelfs op zaterdag word er geleverd.

 • Nick
  Review voor deolieconcurrent bv

  Snel geleverd

 • Marcello
  Review voor deolieconcurrent bv

  Super snel geleverd en goedkoop !

 • Menno
  Review voor deolieconcurrent bv

  Top bedrijf met zeer snelle levering!

 • Ozan
  Review voor deolieconcurrent bv

  Slechte service ooit. Ze sturen verkeerde bestelling, zeggen dat ze het gaan verbeteren maar we zijn al 3 weken verder.
  Liever euro meer betalen voor betere webshops.