desos.nl

desos.nl

Over ons

De missie van Desos is het creëren van producten van hoge kwaliteit die het leven gemakkelijker én leuker maken. Wij zijn constant bezig met het ontwikkelen de meest innovatieve en probleemoplossende producten. Wij doen ons uiterste best om producten tegen een scherpe prijs aan te bieden. Wij ontvangen graag je mening zodat we kunnen streven naar de beste service.

Eerlijke prijzen

Wij vinden dat je niet teveel moet betalen voor onze leuke artikelen. Daarom hebben wij ervoor gekozen om de producten direct vanuit de leverancier naar jou toe te sturen. Zo kunnen wij enorm besparen op opslag-, transport- en verpakkingskosten en kunnen wij jou de producten aanbieden voor een eerlijke prijs.

Daarnaast betalen wij voor jou de verzendkosten zodat je altijd kunt genieten van kosteloze verzending.
De zekerheden van https://desos.nl/
Lid

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.