detruienwinkel.nl

detruienwinkel.nl

verkoop dames en heren wollen truien, vesten, sjaals, accessoires, natuurlijke materialen, wol, merino, alpaca, katoen, linnen. Slowfashion made in EU
8,7

• Marcel Lavreysen
    Geverifieerde klant van detruienwinkel.nl

Correcte en snelle levering. Vriendelijke en professionele correspondentie met Betsy. Gekochte herenvest van prima kwaliteit en afwerking. Een aanrader!

Hartelijk dank voor uw review. Blij mee. M.vr.gr. Betsy detruienwinkel.nl

• Albert Jan Stuut
    Geverifieerde klant van detruienwinkel.nl

Helaas ontving ik een andere maat trui (xxl i.p.v. xl) dan welke ik besteld had. Ondanks dat houd de trui wel want het was al de bedoeling een ruime trui te hebben. De dichtheid van het 'weefsel' viel wel wat tegen, maar ja dan had ik in een stenen winkel moeten gaan 'shoppen'. Betsy heeft aangeboden een goede maat trui te verzenden (na retourzenden op haar kosten) maar op dat aanbod ga ik niet in. Sterk punt is dat Betsy hierover gemaild en gebeld heeft, complimenten! Drie sterren is wat mij betreft een goede voldoende als waardering.

Antwoord van detruienwinkel.nl

Een mail gestuurd naar de klant gestuurd met het voorstel om de trui te ruilen voor een andere maat of een windstopper.

• Hoe beoordeel je detruienwinkel.nl?

• Robin Buenk

Goede kwaliteit kleding

Antwoord van detruienwinkel.nl

Hartelijk dank voor uw positieve review mijnheer Buenk. M.vr.gr. detruienwinkel.nl

• Birgit Geesing
    Geverifieerde klant van detruienwinkel.nl

Het vest die ik had besteld was snel geleverd en zag er prachtig uit!

Dank voor het compliment Birgit, m.vr.gr. Betsy detruienwinkel.nl

• Mike Vogel
    Geverifieerde klant van detruienwinkel.nl

Kwaliteit van de trui is super. Ook de communicatie met truienwinkel was zeer goed. Al met al een aanrader.
    Mike Vogel

Antwoord van detruienwinkel.nl

Hartelijk voor uw positieve feedback. M.vr.gr. detruienwinkel.nl

• Ruud de vries
    Geverifieerde klant van detruienwinkel.nl

Muts was veel te groot, leek wel een mijter. Ondertussen retour gestuurd. Doet echter niets af aan de snelheid waarmee het was opgestuurd.

Antwoord van detruienwinkel.nl

Dank voor uw reactie. M.vr.gr. detruienwinkel.nl

• Maria Friedrichs

Goede service, mooie producten

Antwoord van detruienwinkel.nl

Hartelijk dank voor de review mw Friedrichts, team detruienwinkel.nl

• AJ Vermeij
    Geverifieerde klant van detruienwinkel.nl

Prachtig assortiment dat elders vrijwel niet meer verkrijgbaar is. Perfecte service met heel korte levertijd.

Antwoord van detruienwinkel.nl

Fijn dat u ons assortiment mooi vind, dank voor uw compliment. Groet, detruienwinkel.nl

• SR
    Geverifieerde klant van detruienwinkel.nl

Snel verzonden en netjes ingepakt. Als altijd een kwaliteitsproduct. Maar daarvoor bestel je bij deze winkel!

Antwoord van detruienwinkel.nl

Hartelijk dank voor uw mooie compliment voor detruienwinkel.nl