detruienwinkel.nl
Marcel Lavreysen
Correcte en snelle levering. Vriendelijke en professionele correspondentie met Betsy. Gekochte herenvest van prima kwaliteit en afwerking. Een aanrader!
Antwoord van detruienwinkel.nlHartelijk dank voor uw review. Blij mee. M.vr.gr. Betsy detruienwinkel.nl
Albert Jan Stuut
Helaas ontving ik een andere maat trui (xxl i.p.v. xl) dan welke ik besteld had. Ondanks dat houd de trui wel want het was al de bedoeling een ruime trui te hebben. De dichtheid van het 'weefsel' viel wel wat tegen, maar ja dan had ik in een stenen winkel moeten gaan 'shoppen'. Betsy heeft aangeboden een goede maat trui te verzenden (na retourzenden op haar kosten) maar op dat aanbod ga ik niet in. Sterk punt is dat Betsy hierover gemaild en gebeld heeft, complimenten! Drie sterren is wat mij betreft een goede voldoende als waardering.
Antwoord van detruienwinkel.nlEen mail gestuurd naar de klant gestuurd met het voorstel om de trui te ruilen voor een andere maat of een windstopper.
Hoe beoordeel je detruienwinkel.nl?
Robin Buenk
Goede kwaliteit kleding
Antwoord van detruienwinkel.nlHartelijk dank voor uw positieve review mijnheer Buenk. M.vr.gr. detruienwinkel.nl
Birgit Geesing
Het vest die ik had besteld was snel geleverd en zag er prachtig uit!
Antwoord van detruienwinkel.nlDank voor het compliment Birgit, m.vr.gr. Betsy detruienwinkel.nl
Mike Vogel
Kwaliteit van de trui is super. Ook de communicatie met truienwinkel was zeer goed. Al met al een aanrader.
Mike VogelAntwoord van detruienwinkel.nlHartelijk voor uw positieve feedback. M.vr.gr. detruienwinkel.nl
Ruud de vries
Muts was veel te groot, leek wel een mijter. Ondertussen retour gestuurd. Doet echter niets af aan de snelheid waarmee het was opgestuurd.
Antwoord van detruienwinkel.nlDank voor uw reactie. M.vr.gr. detruienwinkel.nl
Maria Friedrichs
Goede service, mooie producten
Antwoord van detruienwinkel.nlHartelijk dank voor de review mw Friedrichts, team detruienwinkel.nl
AJ Vermeij
Prachtig assortiment dat elders vrijwel niet meer verkrijgbaar is. Perfecte service met heel korte levertijd.
Antwoord van detruienwinkel.nlFijn dat u ons assortiment mooi vind, dank voor uw compliment. Groet, detruienwinkel.nl
SR
Snel verzonden en netjes ingepakt. Als altijd een kwaliteitsproduct. Maar daarvoor bestel je bij deze winkel!
Antwoord van detruienwinkel.nlHartelijk dank voor uw mooie compliment voor detruienwinkel.nl