doemaardie
Wij bieden kwaliteit en betaalbaarheid en helpen u graag bij het maken van uw keuze.
Betrouwbaar en klantgericht sinds 2012.
patsi Zonneveld
Supersnelle levering voor een goeie prijs
Petula Maessen
Zeer snelle levering
Hoe beoordeel je doemaardie?
Tanja
Leuke spullen, reëele prijs en snelle levering!
Mariëlle visser
Snelle service en goede spullen👍🏻
Annemieke
Goede service, uitgebreid assortiment, snelle levering
Esmee
Snelle levering en mooi assortiment! Al meerdere keren besteld en nooit problemen gehad. Altijd leuk dat er een klein presentje bij zit. Dank jullie wel!
Walther Martherus
de Juiste producten van zeer goede kwaliteit. snel verstuurd, echter DHL zat niet mee. ik dacht dat een brievenbuspakje zou zijn maar het bleek groter en opgevuld. hierdoor werd het pakketje pas 3 dagen later beschikbaar i.p.v. de volgende dag in mijn brievenbus. Verder stat Doemaardie in mijn adreslijst voor volgende producten. Top.
Antwoord van doemaardieHallo Walther, dank u wel voor uw compliment en dat u tevreden bent! Maar u heeft helemaal gelijk, ik had het ook liever in een brievenbuspakje verzonden maar de buckles zaten in een blister wat hoger was dan de toegestane afmeting voor een brievenbuspakje.
Had ik die keuze gemaakt om het in een brievenbuspakje te verzenden dan kreeg ik een boete en in veel gevallen het pakje weer retour. Ik heb het nog geprobeerd, maar het brievenbus pakje stond bol.
Normaal gesproken komen pakjes net zo snel aan als brievenbuspakjes. Ze beloven de volgende dag.
L. Viring-Kiers
Snelle levering en product is in goede staat ,netjes en snel bezorgd.
Willemijn Kok
Na de koop nog persoonlijk advies gekregen over hoe en wat. Erg vriendelijk!
Antwoord van doemaardiedank u wel!
Maurits
Goede kwaliteit en snel verzonden.
P. Sinke
Goed gedaan!
tom van der Stam
Artikel is precies zoals ik hoopte dat het zou zijn, zonder problemen snel geleverd.
Dewie Altena
Wat een goede service. Mail gestuurd met een vraag over een product. Snel antwoord terug ontvangen. Aan de hand daarvan een bestelling geplaatst en die had ik ook heel snel binnen. Echt Top!!
Martine van der Velde
Makkelijke manier van bestellen, heel vlot op de post gedaan en ook nog met een vriendelijk berichtje van Joke van Doemaardie voordat het op de bus ging! Fijne webwinkel en mensen om bij te bestellen dus. Zeker een aanrader.
Jeanine De Kruyk
Super snel geleverd!
Riana Stoffers
Weer een geweldige service. Ik al weer weer half slip geknoopt .
itie mantjes
mooi en supersnel geleverd
J.P. Wouters
Al meerdere malen iets besteld en het is altijd netjes op tijd en prima verzorgd.
Esther Holtkamp
Snelle reactie op mijn vraag en snelle verzending.
Antwoord van doemaardieDank je wel voor de mooie review!
Daphne Luth
Snel en precies, helemaal compleet 👍. Veel verschillende kralen!
Antwoord van doemaardieDank je wel!