doemaardie
Je bent altijd welkom op afspraak in Hengelo. De koffie staat klaar.
We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur.
WebwinkelKeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen.
Welke maatregelen dit zijn lees je hier.
Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.
Marjolein Braspenning
Snelle levering en goede service!
Suzan de Boersap
Snelle levering, product is kwalitatief goed en precies zoals op de foto
Hoe beoordeel je doemaardie?
Melanie Schellekens
Netjes geleverd
Ellen Dijkstra
Kon de producten snel afhalen. Via e-mail vlotte reactie!
Edwin Zeilemaker
Snel en heel mooi koord
Melanie
Prima en vanwege verkleuring amberblokje (wat niks te kort deed aan de geur), 1 gratis ontvangen. Dat is service.
Chantal
Snelle levering, prima produkten!!
Hans-Jürgen Dester
Super Snel ontvangen Dank U
maja van der veer
goede producten, voor een goede prijs, secure verpakt en snel verzonden, ideaal dus!
Joyce Smit
Snel en goed geleverd!
Marjan
Goede service en degelijke items.
Mia duchesne
producten zoals omschreven en hebben een goede prijs, snelle levering
Zal hier zeker nog kopen -
Jeanny Mulders
Snel geleverd
Priscilla Van den beld
Super goede service en ik kreeg er zelfs een zakje snoepjes bij! Ze had de code van 2 gespen omgedraaid waardoor ik de verkeerde kreeg. Ik heb een net en vrolijk mailtje gestuurd en werd daarop gelijk gebeld. Een dag later had ik alsnog de goede in huis en weer een zakje snoepjes. Super !
Aart-Jan van Ingen
Goede service en snel geleverd.
Bernie Strombach
Snelle levering en artikelen goed omschreven
Jill Broshuis
Snelle levering, tevreden!
Robert Haren van
Snelle service, snel verzonden en alles compleet binnen gekregen. Leuk assortiment.
Anoniem
Mooie prijzen en snelle service
Helmy Stolwijk