ease. socks
Danique
De sokken van Ease. zitten heerlijk! Sinds ik ze heb, trek ik geen andere sokken meer aan, aanrader dus!
Brigitte Runneboom
Perfecte sokken en super snel geleverd
Hoe beoordeel je ease. socks?
Tristan
De sokken zitten perfect en voelen heerlijk zacht aan. Snel geleverd!
Daphne
De sokken van ease. zitten heerlijk! Ze staan leuk boven je sneakers in de zomer en zijn in de winter lekker warm. Eerst pikte ik de sokken altijd bij mijn vriend uit de kast, maar nu bestel ik ze zelf ook. 😄
Ben
Ik heb een lade bomvol verschillende sokken 😅.. maar dit zijn steeds weer de sokken die ik eruit pak terwijl de rest blijft liggen, no jokes. Echt topkwaliteit!
Johanna Boveree
Vlotte levering en ze zitten perfect.
Anja
Top sokken, zakken zeker niet af !!
Gerrit Peters
Perfecte levering, en de sokken heeft maar 1 nadeel, je wilt geen andere sokken meer
Tess
Super zachte sokken, zitten echt fantastisch! Draag nooit meer andere :-)
Marloes
Snelle levering. Heerlijke sokken
Hessel
Ik was op zoek naar nieuwe sokken voor o.a. het padellen omdat ik totaal niet tevreden ben over de sokken van Nike en adidas. De sokken van ease. zijn de beste koop ooit. Echt super fijn. Zeker een aanrader!
Stan Gerritsen
Eindelijk sokken die echt goed zitten. Ze zijn zacht, blijven perfect op hun plek en voelen ook na een lange dag nog comfortabel. De kwaliteit is duidelijk beter dan de meeste sokken die ik heb gehad. Sinds ik ease. draag wil ik eigenlijk niets anders meer.