easybaby
Nandisa Lijesen
De kolf werkt perfect en de reistas is heel fijn. Alleen de bh is zeer klein en die had ik al een maat groter gepakt.
Ferry Monsma
Stukje plastic en daar 5 euro verzendkosten voor vragen. Onnodig duur.
Hoe beoordeel je easybaby?
Hilde Zandstra
Snelle levering goede kwaliteit
Remco Drenth
Product was niet goed, moest de gaatjes waar het asje doorheen steekt zelf nog door boren met een dremel.
Ria Wouters
Snelle levring
Patricia van der Heiden
Er is elke keer wat met de bezorging altiid vertraging vind dat geen toeval meer..heb het normaal nooit.
Roosje
Mirjam Julius
Melkmaker besteld voor baby geweldig apparaat
fokje de jong veendorp
Bestel de baby blender nu voor de 2e keer. Heb hem in 1 jaar tijd voledig opgebruikt. En iets vergelijkbaars in qualiteit kan ik ook niet vinden. Topproduct
T Brouwer
Sn3l geleverd
Rowan Ahsmann
Fijne kolf. Helaas was één van de motoren niet helemaal goed bij levering. Na een telefoontje en een appje snel een nieuwe thuis gekregen en sinds dien helemaal tevreden.
Sandra Bouwens
Snelle service, ik ben zeer tevreden over dit bedrijf.
Shelley Willems
Mooie kolf!
Sabrina de Wit
Snelle levering, goed veroakt en goed product.
Xiomara Romeo
Snelle levering prima product
Inge
Super handig! Wij zijn er blij mee
Diede Van de loo
Product werkte niet zoals het zou moeten werken, retour kon ik niet online aanmelden en klantenservice reageert alleen per mail.
Ook kun je nog een €4,95 betalen anders kun je het niet eens terug sturen , persoonlijk vind ik dit echt belachelijk en zou ik familie en vrienden dan ook niet aanraden hier iets te bestellen -
Alexandra Molnar
Good product, fast delivery
Terry Bal
Snelste levering ooit!
Sochtends besteld en savonds in huis
Keurig -
Esther
Bestelling is vertraagd. Wordt nergens aangegeven hoe lang het nog gaat duren en wat er aan de hand is.