ekhardtbouwshop.nl
René
Er is een andere waterontharder geleverd en ook later dan de gestelde levertermijn van 1-5 werkdagen. Er werd niet gereageerd op de whatsapp, bedrijfstelefoon of mail. Nadat ik via Paypal een melding had gemaakt met een terugbetaalverzoek, zou de juiste waterontharder geleverd worden, maar ook in tweede instantie wordt weer een andere waterontharder geleverd. Er wordt weer nergens op gereageerd. Dus wederom via Paypal mijn geld proberen terug te krijgen.
Advies: bestel bij een andere webshop! -
Ruben
Top geholpen meerdere producten bestel en snel geleverd gekregen waar onder een waterontharder dit wou me niet helemaal lukken met aansluiten toen is meneer ekhardt de volgende dag zelf even langs gekomen om er bij te helpen zonder daar wat extra voor te rekenen dat is pas service nogmaals dank
Groet Ruben -
Hoe beoordeel je ekhardtbouwshop.nl?
Carlo
Niks op aan te merken goed geholpen en snel in huis mooie producten tegen eerlijke prijs
Bjorn
Top service en snel geleverd!
Van leer
Goede ervaring ging wat mis met de bezorging maar volgende dag professioneel opgelost super service
Plas
Top service waterontharder besteld en snel geleverd en geïnstalleerd door Ekhardt jr kom hier zeker weer
Lian
Mooie producten snel geleverd netjes verpakt goede service
De lange
Mooie eerlijke prijzen en en super geholpen na bestelen snel in huis top service
Beekhuis
Super ervaringen gehad duidelijke informatie gekregen van de heer ekhardt had het product snel en netjes in huis
Bra'm
Levertijd tussen 1 en 5 dagen? Na 15 dagen nog niets ontangen! Na een week van mijn bestelling communiceerde ik via WhatsApp met de webshop over de reden van de vertraging.
Hier de reactie:
"Goedemorgen
Deze gaat vandaag op de post had ze blijkbaar niet meer op voorraad gisteren nieuwe binnen gekregen gaat vandaag gelijk met de post mee
Excuses voor het ongemak
Met vriendelijke groet
Ekhardtbouwshop
We zijn nu 1 week verder niets ontvangen en wordt niet meer gereageerd op mijn berichten. -
Kang
Top geholpen en snelle levering ook de installatie ging mooi vlot vaklui tot snel
Arjan visser
Super snelle service netjes geholpen en vakkundig personeel helemaal top
Gerit langemaat
Snelle levering super geholpen en eigen bezorgdienst 👍
w jansen
Prefect geregeld snelle leveringen aanrader!
Ruben Stevents
Goed geholpen en snelle levering ook de installatie uitlaten voeren van de waterontharder door ekhardtbouwshop zeer tevreden en netjes gewerkt
Herman
Uitstekende service en scherpe prijs voor dit product netjes thuis bezorgd door eigen bezorg dienst helemaal top
Ben
De beste prijs voor het artikel van mijn keuze…persoonlijk thuishebracht, en ern leuk gesprek met Ekhardt jr. 😊
Antwoord van ekhardtbouwshop.nlBeste Ben
Bedankt voor de mooie review
hopen u snel weer te zien
met vriendelijke groet
Team Ekhardtbouwshop -
Jorn Nijkamp
snelle levering super mooi product nog contact gehad kwa montage snelle reactie mogen ontvangen en goede uitleg zeer kundig presoneel
arjan groenwoud
Super geholpen en snelle levering van de bestelde producten echt een aanrader kom hier zeker weer terug