ekostar
Frank Witkamp
Prettige persoonlijke benadering en goed product.
Olivia
Al eerder deze tassen gehad. Helaas gestolen. Zijn zo,n 12€ duurder op Bol.com. Ekostar heeft het goed voor elkaar.
Hoe beoordeel je ekostar?
Christel Weekers
Top materiaal .En vooral heel fijn contact via chat.
Super bediening -
Bert Van den Broek
Aflevering is niet netjes gegaan. Werd half in brievenbus gestopt.
Bart
Ondanks dat we de tassen al in juli hadden gekocht, maar deze nu niet blijken te passen, mochten we deze terugsturen. Prima service.
Henny
Hele mooie fietstas, jammer dat hij niet past op mijn E-bike
Erik
Top Klantenservice! Probleem? Ekostar lost het snel en grondig op.
Robin Peters
Super geholpen met kapotte clip. Goede service!!
Gérard Berns
Prima, heel snelle levering!
Mark K
This is my second purchase of the bike bag. I bought one for my wife many years ago and it is still in good nick. The quality of the product is great. It is truly rain proof and provides great space. Super happy customer.
Ria Schroeven
Mooie, degelijke, ruime fietstas en net ervaren dat ze echt waterdicht is. Zeer teverden!
Wilma
Ziet er goed uit.
Bert Hogenbirk
Overzichtelijk productpresentatie. Vlotte levering!
Nancy
Erik van de Klantenservice heeft ons uitstekend geholpen toen wij een mankement aan onze fietstassen hadden en heeft dit perfect voor ons opgelost.
Ellen
Goede kwaliteit, groot en diep en een flitsende rode kleur waardoor ik mijn fiets altijd snel terug vind.
Gees
Snel geleverd, prachtige tassen, prijs/kwaliteit uitstekend
Simon
Ruim en mooi assortiment. De bestelde fietstas is snel geleverd. We hebben de tas nog niet uitvoerig gebruikt. De tas ziet er degelijk uit, van goede kwaliteit, waar we jaren plezier van hebben.
Harrie Rozema
Snel geleverd
Ingrid
Goede aanbiedingen en snelle service. Bestelling binnen 1 dag geleverd, zoals ook aangegeven.
Kim
Binnen een paar dagen geleverd