electropunt.nl
Paul Dufour
Goede telefonische service, levering snel op afspraak, defect apparaat mee. Goed product
Dona
Tot op heden is de monteur nog niet geweest. Moest van Wiggo.eu eerst betalen en daarna zou er een afspraak worden gemaakt. Helaas nog niks gehoord.
Hoe beoordeel je electropunt.nl?
wilma van beelen
Snel geleverd goede prijzen en goede service
jarka smydova
5 dagen in huis tot nu toe super tevreden !!!! Klantenservice heb ik ook snel kunnen bereiken super vriendelijke mens aan de telefoon!!
Mohamed El Ouarti
goed service op juiste tijd bezorger was heel vriendelijk
Bonne Tuinman
Snel geleverd
erik
Goed product, prima kwaliteit/prijsverhouding.
Aflevering door een service monteur op zaterdagochtend, uitstekend geregeld! Alleen de communicatie kan wat beter (reactie op mail of voicemail is wat onduidelijk).
Danielle
Vorig jaar mei een afzuigkap gekocht .
Nu voor de tweede x kapot.
De klantenservice moeilijk tebereiken
Na 4 mails nog geen reactie. (Al 5 weken aan het mailen )
Dus ben er niet tevreden over Electropunt!!!!! -
C.S.
Mooie apparatuur voor weinig geld en een hele goede garantie termijn!
Jos Lambregts
Electropunt geeft een uitermate vriendelijke en geduldige service. De telefoon wordt snel beantwoordt en beloftes worden nagekomen!
Vijf sterren dus. -
Erik Braven
Snel bezorgd en netjes afgeleverd.
Ge verhaar
Zeer slechte service wacht al drie weken op één monteur
Lisa Putten
Besch
Erwin
O..o..o...wat een waardeloos bedrijf is dit.
Proberen een afspraak te maken voor reparatie aan mijn oven, resulteerde in veel leugens en vloekwoorden.
Nemen telefoon vaak niet op.
Afspraak datum en/of tijden verdraaien.
Telefonisch continu je in de rede vallen, wat ik hem duidelijk hebt gemaakt dat hij moet zwijgen als de ander praat!
Einde van het verhaal uiteindelijk gemaakt door een vriendelijke monteur.
Dit is echt de 1ste en de laatste keer dat ik daar wat gekocht hebt.
Ik zal niemand deze toko aanbevelen! -
M. Sistermans
Fantastische service en zeer vriendelijk geholpen! Telefonisch goed bereikbaar en ik hoefde nauwelijks te wachten( wat tegenwoordig meer uitzondering is dan regel) Ook bij een defect staan ze meteen voor je klaar en de monteur was heel behulpzaam, vriendelijk en vakkundig. Ik ben overigens ook zeer blij met het prachtige gasfornuis in een mooie kleur. Alleen maar lof voor dit bedrijf, is mijn ervaring.
Daan van der Zwet
Hele snelle en goede service!
Familie Jansen
Ik kreeg wel een track en trace, dat is een week geleden. Vooralsnog nog niks ontvangen en dit zonder duidelijke uitleg. Dit maakt onrustig. Hoop mijn produkt alsnog snel te mogen ontvangen
Ahmed Jafar
Ik heb nog niks ontvangen ook geen klant service reger ze niks op e-mail
apseneis
Top Service vanaf begin gesprek per telefoon tot aan het einde van de levering bij ons in de keuken
Jan van de Vreede
Snelle levering, makkelijk te bestellen voor een nette prijs. Eenvoudige montage. Eerste gebruik is prima bevallen.