etpwebshop.nl

etpwebshop.nl

B2B producten en oplossingen voor het meten van oppervlaktespanning (testinkten), anti statische apparatuur, reinigingsmiddelen en apparaten, (waaronder ultrasoon) en 3D filament voor 3d printers.
3d print oppervlakte spanning anti-statische behandelingen/apparatuur
De zekerheden van https://etpplastics.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Eerlijk zaken doen. Wij willen graag tevreden klanten en zetten ons daarvoor in.
Maatwerk. Wij zoeken samen met u naar een passende oplossing.
... en bij dit alles houden we oog voor de toekomst en hoe wij daar mee omgaan.


Bekijk Manifest