evhaspel.nl  - De webshop om de EV Reel te bestellen

evhaspel.nl - De webshop om de EV Reel te bestellen

De EV Reel is een nieuw product dat gemaakt is om laadkabels voor electrische voertuigen op te rollen en op te bergen. Op dit moment wordt de EV Reel alleen standaard geleverd bij de Hyundai Kona en staat hij op de accessoirelijst bij Hyundai en Kia. Met de EVhaspel.nl website willen wij ook de consumenten die niet in deze automerken rijden het product aanbieden.
De zekerheden van https://www.evhaspel.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.