faradbox.nl
Eric Vreeken
Snelle levering en overzichtelijk verpakt
Fatima Zahrae Driouche
Erg tevreden, professionele mensen en top product, bedankt!
Hoe beoordeel je faradbox.nl?
Ydo de Vries
Goede en snelle levering. Fijn contact met de verkoper. Goed advies welke dakdrager het beste past op de auto. Zeer tevreden!
Gerben te lintelo
top!
Jan
Vriendelijk geholpen aan de telefoon, ook bereikbaar voor advies, alles is goed geleverd en ben zeer tevreden.
HG
Snelle levering, prima product
Hans-André Schuppers
Snel afgeleverd en prima product
Mirjam Stroetenga
Voordat ik de dakdragers ging kopen , heb ik eerst contact via de e-mail gehad omdat ik nog een aantal vragen had. Mijn e-mails werden snel, vriendelijk en duidelijk beantwoord. Goed advies gekregen en snelle levering.
Andre
Goed telefonisch advies gekregen en vervolgens snel geleverd. Dakrails past perfect
Jurgen Mons
Super
Jan Veenstra
Snelle levering.
0paWillem
Top service en snelle beantwoording op per email gestelde vragen. Goed product afgeleverd.
Maurice van den Hoff
Snelle en keurige levering
C M
Snelle levering en reactie op vragen. Top!
Rene
Prima communicatie
Michel Krol
Voldoet aan verwachting.
Michel van de Ven
Snelle levering, heel mooi product.
J.H.M. Verbeek
Heb gebeld omdat ik mijn huidige dakdragers wilde aanpassen vanwege verkoop en aankoop auto met andere dak maatvoering.
Werd goed op weg geholpen met het bestelnummer/artikel dat ik nodig had, dit is ook heel snel afgeleverd.
Echter 1 minpunt, had eigenlijk alleen maar andere bevestiging maatplaatjes nodig en niet 4 complete "poten", is duurder en weet niet of ik nog een gebruiker kan vinden, weggooien is zonde van het mooie materiaal. -
Roel
Mooi product geleverd, goede service.
Jenny Mulder
Ik had nog even gebeld of de spullen op voorraad waren om snelle levering te garanderen. Goed en vriendelijk geholpen aan de telefoon. Na mijn order werd ik gebeld om te vragen of ik niet de betere versie dakdragers wilde, omdat die nu (met korting) dezelfde prijs hadden. Erg fijn. Binnen een dag geleverd, keurig verpakt. Aanrader!