fittasticsporswear.com
Zoe Hartman
Het pakketje was er super snel en het is goede kwaliteit!
Felicity Van der Kist
Snel in huis en goeie kwaliteit
Hoe beoordeel je fittasticsporswear.com?
Belen van Gils
Geweldige service en hele mooie producten meis!
Jessica
Goede kwaliteit voor een nette prijs en zit erg mooi. Ook nog eens snel geleverd!
Lieke Bross
Hele goede service! Snel geleverd, moest alleen bij de eerste bestelling lang wachten maar dat kwam omdat ik een back order had geplaatst. Goede kwaliteit en pasvorm van de setjes!
Manon Diepen
👍👍👍👍👍
Mirthe Weeldenburg
Snelle en goede levering! Fijne site. Retourneren is ook makkelijk
Margot Vanderhulst
Snelle levering en top kwaliteit!
Judith Verduijn
Echt super fijne sportkleren! De stof is super zacht en voor het eerst heb ik nu sportkleren die mij zelfverzekerd laten voelen!
Laura Brinkman
Bestelling snel aangekomen maar hij is kapot aangekomen. Heb bericht maar nog geen reachtie
Antwoord van fittasticsporswear.comHeyy, Als het goed is heb je een reactie! Graag kijk ik samen naar een juiste oplossing!
Yasmin de Poel
Snelle levering en goede kwaliteit!
Rosalie Kolbrink
Goeie service en snelle levering
ellen
snelle service. Kwaliteit legging met een goede pasvorm.
Amy Driesse
Super goed geholpen toen ik vragen had en super mooie legging! Ga hier zeker nog een keer iets kopen!
Antwoord van fittasticsporswear.comHallo Amy, zou je mij hier een mailtje over willen sturen met een foto? Dan krijg je van mij een nieuwe legging!
Maikel de Goede
Goede service mooi assortiment en zit heerlijk!
Mathilde
Chatbutton reageert nooit, heb besteld en geen bevestiging of track en trace. Duurt nu al een week en krijg niks te horen en ze reageren dus ook niet.
Antwoord van fittasticsporswear.comHey,
Ik heb even voor je gekeken, en ik zie dat je een backorder hebt geplaatst zonder dat je het door had verwacht ik.
De chat op de site wordt alleen overdag doordeweeks op gereageerd.