footactive.nl
looppatroon, verlichting van
eventuele pijn bij voet
(gerelateerde) problemen.
Harold Baert
Zooltjes doen wat ze moeten doen. Ik loop weer als een kievit.
Patrick
Super tevreden snelle levering, snel antwoord op de emails. En een topproduct ook als er wat mee is kun je ze altijd berichten en komen ze met een oplossing
Hoe beoordeel je footactive.nl?
ilse henst
product van iemand anders geleverd gekregen, ook nog steeds geen retour ticket gekregen voor de zolen van iemand anders.
Antwoord van footactive.nlVoor zover ik nu kan zien hebben wij hier eerder van jou geen melding over ontvangen. Wellicht wil je even reageren op de email die ik jou net hierover heb gestuurd.
Els Rolsma- Hoes
De bestelde zooltjes werken bij affectief tegen hielspoor, de prijs is ten opzichte van de vorige bestelling in prijs verdubbeld. Te hoge prijs!!!!
Antwoord van footactive.nlBeste Els,
Goed om te horen dat de zooltjes voor jou hun werk doen.
Wat het prijsverschil betreft denk ik dat er sprake is van een misverstand. Jij kocht de zooltjes voor het eerst in november 2015 voor de prijs van €34,95 en nu in april 2025 betaal je voor die zooltjes €39,95. Dat is in tien jaar een prijsverhoging van €5,00. Jouw vorige bestelling was juli 2023 voor de prijs van €39,95. Dat is dus nul % prijsverhoging en niet echt een verdubbeling.
Maar goed, fijn dat je tevreden bent over de zooltjes.
Met vriendelijke groeten,
Siep -
Petra Havens
Mooie slippers. Moet wel even iets uitlopen. Helaas zat er geen merkje op beide slippers, maar wil.ze toch graag houden.
Toon Walgraef
Top!!
Hanneke Visser
Snelle
Britt Zoethout
Snelle levering, bij misverstand correcte reactie en supersnel.
Anneke
Snelle service en goede steunzolen
arjen nederveen
was snel geleverd. Helaas twee verschillende maten, maar na een mailtje was dat binnen een dag opgelost. Helpt ook zoals in de omschrijving staat.
Marco van de Logt
goede service
Laura Vermeulen
Snelle levering en schoenen lopen heerlijk.
Jo Boeser
De zooltjes lopen heerlijk,geen vermoeide rug en benen meer!
Een aanrader! -
Samuel
heel goed en snelle levering!!
Nooral
Effectieve zolen bij doorgezakte voet, direct verlichting en betere houding
Beatrijs Geldof
Bestelling terugsturen kost geld; niet via antwoord nummer.
Mascha De Haan
Mooie sandalen, lopen goed. Hopelijk gaan ze de hele zomer mee.
Alexander Mosseveld
Uitstekende webshop, snelle levering en prima zooltjes
Björn
Ben al jaren klant, fijne zooltjes!
Gerdie
Fijne zooltjes