goedkoopdrankslijterij.nl
Frank Karels
Makkelijk te bestellen tegen een scherpe prijs en in "no time" thuis bezorgd.👍🏻
Ron
Goede prijs en zeer snel geleverd.Gewoon goed.
Hoe beoordeel je goedkoopdrankslijterij.nl?
Cock Pardoel
We jammer dat je niet gelijk een lijstje krijgt wat je in bestelling hebt, maar voor de rest alles super
Barney.
Prima snelle levering. Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen!
R.
Alles ging heel vlot. De andere dag was het binnen. Goed op de hoogte gehouden van alles. Vriendelijke chauffeur. Als het altijd zo gaat. Prima! Ben ik alleen maar blij.
Barty
Het was voor mij de eerste keer, dat ik bij dit bedrijf een bestelling heb geplaatst. Zowel via de mail als telefonisch prettig geholpen en zelfs meedenkend. Ik zou het iedereen aanbevelen! Aflevering en transport was ook super snel.
Aart Burghout
Geweldig de snelheid van het levering en het verpakken van de flessen echt blij mee.
Tjoe Tjoe Oudt-Bruinier
Goede prijzen. Snel geleverd en je wordt netjes op de hoogte gehouden met de track and trace. Heel tevreden
Irma Elsing
Goedkoopdrankslijterij heeft mijn bestelling snel verzonden maar ik zou ze adviseren een ander vervoersbedrijf in te schakelen omdat het zomaar 5 dagen duurt met PostNL eer je de bestelling bezorgt krijgt.
Marlies Prinsen
Een gedeelte van de bestelling was snel geleverd, maar ik heb niets gehoord over de rest. Ook zat er geen paklijst bij het deel van de bestelling dat we al gehad hebben. Het zou fijn zijn als je bevestigd krijgt dat nog niet alles verzonden is.
Inmiddels is het helemaal goed gekomen! Dezelfde dag al kregen we excuses en de melding dat het ontbrekende gedeelte snel zou worden verzonden en dat is ook gebeurd. Dus daarom weer van twee sterren naar vijf!!Antwoord van goedkoopdrankslijterij.nlWat vervelend dat de bestelling niet in 1 x is aangekomen, dat is niet netjes en wij bieden u hiervoor onze excuses aan. Volgens ons systeem zijn de ontbrekende producten inmiddels nagezonden.
M.E. Engel
Snelle levering tegen beste prijs
Geert
Vond het 'beveiligde' betaalsysteem wel erg omslachtig: een leeftijdscheck via mijn bank vind ik nét iets té bravig. Heb dat bij andere websites nog niet zo meegemaakt.
Antwoord van goedkoopdrankslijterij.nlBeste,
Helaas is dit verplicht wanneer er alcohol wordt verkocht en ondanks de extra kosten die hiervoor aan ons berekend worden willen wij ons graag aan de wet houden.
Het is inderdaad vervelend maar het is niet anders. Gelukkig hoeft u dit maar 1 x te doen bij de eerste bestelling. -
Peelen
Eerste bestelling.
Volgende dag in huis.
Netjes verpakt
Voor herhaling vatbaar -
Jo Scholten
Goede prijs en snelle levering.
Yannick Probst
verkeerde dranken in de bestelling gedaan, nu hebben wij voor vrijdag de juiste bestelling hebben.
Mark
Tot 2x toe het verkeerde product geleverd gekregen. Doos van 40 Flugel PET flesjes besteld. Eerst doos van 40 Flugel in glas ontvangen, gemeld en retour gestuurd. Toen 4 doosjes van 10 Flugel PET flesjes ontvangen dus nog steeds niet wat ik besteld had. Ik ga hier niet meer bestellen.
Anne de Wit
Goede en snelle levering zonder gedoe
Piet Sondag
Makkelijk bestellen en vlotte levering...
Top duss.. -
valk