goedkoopdrankslijterij.nl
Inge Pouwels
Goede service. Ptt had een zootje gemaakt van de bezorging. Doos laten stuiteren. Fles kapot. Rest plakte. Kon alles terugsturen en geld terug. Heb ervoor gekozen om niet terug te sturen. Kreeg zonder problemen de kapotte fles gecrediteerd. Top service, vriendelijk aan de telefoon.
Freek Stonner
Duurde wel 4 dagen voor mijn bestelling er was, en geen antwoorden op mijn vragen omtrent mijn bestelling. wel prima verpakt.
Hoe beoordeel je goedkoopdrankslijterij.nl?
Wenda Oosterbroek
Yes this time it was excellent, previously the delivery was in my opinion lacking badly.
Wilfried Schoemaker
*****
Fox
Het zou bij afhaalpunt bezorgd worden, maar werd thuis bezorgd?!? Het aders van afhaalpunt stond ook niet op bezorg label
Leen van Popering
prima aanbieding en vlot bezorgd , bij een vorige bestelling met een manco , door transport veroorzaakt , werd dit erg snel opgelost .
Janette
Super tevreden, snel bezorgd, makkelijk nabestellen, top
FJA Huijs
Duidelijke info als je klantenserviceteam belt en correcte afhandeling
Robbie
Eerst een poging van hun uit om duurdere flessen aan te smeren 0,70cl ipv een liter, waarbij de liter prijs duurder zou uitkomen en ze het verschil niet wouden vergoeden. Nadien houden ze zich niet aan de afspraak van levering, ze zeggen zelf wanneer de bestelling zou aankomen en leveren dan maar 1/5 van de bestelling terwijl alles op hetzelfde ogenblik zou geleverd worden (speciaal een dag verlof voor genomen). Als je ze nadien aanspreekt sturen ze een mail terug (Geen out of office maar effectief een mail) onze kantoren zijn vandaag gesloten (tijdens werkuren en werkdag), we zijn maandag terug. Als ze deze mail kunnen sturen kunnen ze perfect ook antwoorden op onze mail. Een kleine korting zou hier wel op zijn plaats zijn, maar dat moet je van hen ook niet verwachten....
Lilian
Keuze is reuze. En snelle levering, top!
Eduard Bekker
We hadden Prošek besteld, maar dit staat niet op de fles. Ziet er ook niet uit als Prošek en smaakt ook anders dan we gewend zijn.
Antwoord van goedkoopdrankslijterij.nlBeste,
Uw bestelling was Unicum Zwack Hongaars Bitter 1 Liter.
Als u dit niet heeft ontvangen kunt u uiteraard de bestelling kosteloos aan ons terugsturen, wellicht is er een order pickfout gemaakt in ons magazijn. -
Ron Van Noort
Erg snelle levering
j jong
de eerste bestelling was niet compleet en na 4 weken gemaild voor de rest van de bestelling en die werd in 2 dagen geleverd
Jan Willem Hupkes
Uitstekende service. Een whisky bleek niet op voorraad, directe en heldere communicatie + credit nota. Voor herhaling vatbaar, zeker als "die"whisky weer beschikbaar komt!
John De Jager
Mooi aanbod tegen aantrekkelijke prijzen.
Verzenden zou iets vlotter kunnen. -
amber whittet
Makkelijk bestellen en een snelle levering .
Cécile Staal
Een heel goeie betrouwbare service.
Linda van Andel
Ik miste 1 blikje , deze zou later toegestuurd worden, maar nog steeds niet ontvangen. Ergens in mei bestelling gedaan.
Antwoord van goedkoopdrankslijterij.nlBeste,
Het bedrag van het blikje dat u miste hebben wij meteen na uw bericht gecrediteerd. -
Han Stouten
Breed assortiment, OK prijzen en snelle en efficiente levering !
Marcel
Snelle levering.