goedkoopdrankslijterij.nl
Rinus van der Galien
Goede snelle levering
Jeroen van den Boer
goede service
Hoe beoordeel je goedkoopdrankslijterij.nl?
Reem
Bestellen was gemakkelijk en de levering was op tijd, top.
SC
Op dinsdag een bestelling geplaatst, donderdag kreeg ik eindelijk een bevestiging dat het pakket aangeboden zou zijn bij POSTNL en dat het vrijdag bezorgd zou gaan worden. Vrijdagochtend was er op de POSTNL app nog steeds geen pakket aangemeld. Zaterdagochtend uiteindelijk aangemeld en dezelfde dag werd het bezorgd. Helaas één dag te laat voor mijn verjaardagsfeest van vrijdag :-( Bestel dus ruim op tijd!
Lennart Kraakman
Snelle levering. Goed op de hoogte gehouden en een hele lekkere wijn.
Martin Keijzer
Goede prijs voor de 0% bruiswijn. Wel een beetje grote doos voor 6 flessen...
Pascal Stroet van Blooms
Goed werkende simpele website en ze leveren de spullen op tijd en netjes ,
Ik ben erg blij -
Angelique van der woude
goede service
Harry Wesseling
Prima assortiment tegen goede prijzen..
Cees Berkhout
Prima prijzen, prima levering van prima product
Sebastiaan Raven
Overzichtelijke website met korte beschrijving van de wijnen.
Levering was netjes via post nl.
paar dagen vertraagd, maar toch ineens snel binnen !
Prima -
Diana Mathijsen vd Roest
goede levering en prijs
Yvonne Allard
Hele fijne website met eerlijke prijzen en het afhalen vind ik top dus volgende keer weer hier bestellen
E. Zwart
Ze zijn voordelig. Communicatie verloopt vlot en correct en de levering is compleet, goed verpakt en keurig op tijd. Volgende keer ga ik weer hier bestellen 👍🏻
Arie Blok
Goede kwaliteit/prijsverhouding.
Snelle levering.
Helaas een erg hoog bedrag, voordat er gratis wordt bezorgd. -
Hans
Duurde even voor de bestelling werd geleverd, maar in goede orde bezorgd. Identificatieproces voor leeftijd 18 jaar beetje ingewikkeld voor mij. Concurrerende prijzen. Zou zeker nog eens bestellen.
Lizzy Leenders
Bedankt in een mooie doos is het aangekomen.
Alex
Goede snelle service
D. W.
Setje bierglazen besteld voor een nette prijs. De glazen werden snel en goed ingepakt verzonden. Middels e-mail duidelijk geinformeerd over de voorgang. Voor herhaling vatbaar.
Ewout Hofman
Kortweg, goed en snel.