goudenbod.nl

goudenbod.nl

Webwinkel met de beste deals op het gebied van wonen, koken, slapen, tuinieren en meer. Met dagelijks nieuwe dagtoppers is het assortiment groot en de prijs laag.
boxsprings elektronica home & garden
9,6

• De Baron
    Review voor goudenbod.nl

Kerstboom was snel geleverd en ziet er goed uit!

Beste Baron,

Wat zijn we blij met uw voortreffelijke review! Veel dank en hopelijk heeft u lang plezier van de aankoop.

Mocht er onverhoopt toch wat zijn, weet u ons altijd te vinden.

Groet en een buitengewoon prettige avond,

De Delegatie van Goudenbod

• Vincent Slangku
    Review voor goudenbod.nl

Superzaak, alleen maat goede ervaringen gehad bij mijn toch al 9 bestellingen.

Hallo Slangku,

Bedankt voor je wervende recensie! Hopelijk blijven ze nog vele jaren de olie produceren en kunt u er nog veel langer van genieten.

Nu ook weer veel kookplezier en prettige dag!

Team Goudenbod

• Hoe beoordeel je goudenbod.nl?

• Lianna veldhuizen
    Review voor goudenbod.nl

Snel in huis, kwaliteit is prima

Hi Lianna,

Wat fijn dat u tevreden bent! Mocht u vragen hebben of wat nodig hebben weet ik ons te vinden.

Met flamboyante groet,

• T
    Review voor goudenbod.nl

Goed contact over een vertraagde levering. Netjes en snel opgelost. Kerstboom staat inmiddels tuis

Hallo T,

Bedankt dat u de moeite neemt voor een goede review. Wij doen ons uiterste best om de levering zo transparant mogelijk te maken.

Hopelijk heeft u veel plezier van de aankoop!

Met feestelijke groet,

• Marina
    Review voor goudenbod.nl

Snelle levering en vriendelijke prijs!

Hoi Marina,

Erg bedankt voor je positieve review!

Hopelijk heb je veel plezier ervan.

• Arida
    Review voor goudenbod.nl

Snelle levering, keurig verpakt, zeer tevreden!

Hi Arida,

Bedankt voor het delen van je ervaring! Daar zijn we erg mee geholpen. Super aardig!

Mocht er onverhoopt toch wat gebeuren, kun je altijd bellen, faxen, mailen, appen.

Met genegen groet,

• De Kroon
    Review voor goudenbod.nl

Prachtige kunstplanten gekocht voor de verjaardag van mijn hoogbejaarde moeder. Ze houdt heel erg van bloeiende planten maar t watergeven en dergelijke werd haar teveel. In plaats van de verpieterde planten steeds te vervangen deze optie. Ze zag pas dat ze niet echt waren toen we het zeiden. Service van Goudenbod fantastisch. Paar potjes tijdens transport gebroken, goede directe communicatie ipv een stomme chatbot en probleem direct supergoed opgelost! Aanrader 🙌👍

Hoi,

We voelen ons vereerd met zo een positieve reactie! Heel erg bedankt daarvoor en hopelijk heeft uw moeder nog velen jaren plezier van het gemak en uitstraling van de kunstplanten. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, kunt u ons altijd bellen of appen of mailen.

Met kleurrijke groet,

• M.W
    Review voor goudenbod.nl

Fijne service, heel fijn geholpen en goed meegedacht.

Hoi M,

Bedankt voor je positieve reactie! Daar zijn we erg mee geholpen. Veel plezier van je bouwpakket, en mocht er iets zijn; weet je ons te vinden!

Met creatieve groet,

• Jo
    Review voor goudenbod.nl

Het ging niet helemaal goed met de link van het volgen van mijn bestellig.
    Daardoor de bezorging gemist.
    In de avond een mail gestuurd naar gouden bod.
    Direct in no time antwoord gekregen diezelfde avond nog.
    Het is gelijk opgepakt,uitgezocht en er is contact opgenomen met de bezorger.
    Dezelfde avond is alles geregeld en de volgende dag mijn bestelling in huis.
    Zeer mooi product. Geweldige srevice!
    Zeer vriendelijk! Problemen worden direct opelost!
    Een aanrader om daar te bestellen!

Hi Jo,

Wat een eer om zo een reactie te mogen ontvangen! We zijn daar erg blij mee, heel erg bedankt.
    We zijn ook verheugd met het feit dat je spiegel zo in de smaak valt. Dat je er nog ontzettend lang plezier van mag hebben.

In ieder geval een hele prettige dag, en mocht je ooit wat nodig hebben; weet je ons te vinden!

Met verblijde groet,

• Loïs
    Review voor goudenbod.nl

Mega goede service en vriendelijk personeel! Heel betrouwbaar en schakelen snel!

Hoi Lois,

Bedankt voor je vriendelijke review! Daar zijn we erg mee geholpen. We hopen je zo dadelijk de nieuwe track & trace te sturen, die hebben we zojuist gevraagd bij Rick.

Groetjes en een buitengewoon fijn weekend,

• Liesje

Snelle levering mooi product

Hoi Liesje,

Bedankt voor je lovende woorden! Daar zijn we je erg dankbaar voor.

Mochten we je ooit kunnen helpen; of heb je wat nodig.

Je kunt altijd bellen, faxen, mailen, postduif.

Groetjes en een buitengewoon prettige avond,

• ronald
    Review voor goudenbod.nl

Eerst oroblemen met dpd, maar werd goed opgelost

Hi Ronald,

Bedankt voor je goede recensie.

Mocht je ooit wat nodig hebben, kun je bellen!

• Sharona
    Review voor goudenbod.nl

Bestelling geplaatst, betaald, geen bevestiging ontvangen, geen bestelling ontvangen. Wel een mail om een review te schrijven?! Helemaal kut dus!

Hi Sharona,

Zou je ons wat meer informatie willen geven omtrent het ordernummer en bestelling? Er moet wat zijn misgegaan, wat niet de bedoeling is. Als je ons een mail stuurt, kunnen we het direct oplossen.

We horen graag van u,

• elisabeth
    Review voor goudenbod.nl

Mijn gewonnen waardebon ingewisseld voor een weekendtas en een schaakspel Snelle levering!

Hi Elisabeth,

Wat geweldig om te horen! Veel plezier ervan.

• Gerda Jansen
    Review voor goudenbod.nl

Wat een mooie spullen voor mij zoontje en goeie service

Hoi Gerda,

Bedankt voor de eerlijke review en ik ben blij dat we een makkelijkere puzzel hebben kunnen ruilen.
    Hopelijk hebben jullie veel plezier ervan! Mochten jullie in de toekomst wat nodig hebben, kun je altijd bellen.

Met vriendelijke woef,

• Shirley

Wat goed geregeld.

Hi Shirley,

We doen altijd ons best om het zo goed mogelijk te verzorgen. Bedankt voor je goede review!

• Ramona

Top service!

Hoi Ramona,

Wat een geweldige review. Bedankt hiervoor.
    Als je ooit vragen of hulp zoekt weet je ons te vinden.

• Joke
    Review voor goudenbod.nl

Goede service en heel snel in huis. De plant is prachtig en goed ingepakt. De bloempot die ik erbij besteld heb is geweldig, ik ben er zeer blij mee. Zal zeker nog meer bestellen bij jullie.

Hi Joke,

Bedankt voor je aardige en eerlijke review. We zijn blij dat het je goed is bevallen! Mocht je in de toekomst onze hulp nodig hebben kun je altijd bellen/faxen/mailen.

Hele fijne dag toegewenst.

• Berteke
    Review voor goudenbod.nl

Bezorging was niet geweldig via dpd had vermeld moeten staan bij welke pick parselshop de bezorging gedaan werd als je niet thuis bent

Hoi Berteke,

Wat vervelend dat de levering niet goed is gelopen! Normaliter wordt er duidelijk gecommuniceerd waar het pakket zich bevind. Wij zullen contact opnemen waarom dat deze keer niet is gebeurd.

In ieder geval ontzettend bedankt voor uw eerlijke, rechtvaardige review.

Hopelijk heeft u er verder wel veel plezier van.

Mocht er iets zijn, kunt u ons altijd bellen.

• Yvonne van Arnhem
    Review voor goudenbod.nl

Snelle levering en tevreden over de kunst hangplant.

Hi Yvonne,

Erg bedankt voor uw eerlijke positieve review. Daar zijn we erg blij mee! Veel plezier van uw kunstplant en hopelijk tot een volgende keer!

Mocht u ooit vragen hebben kunt u ons 24/7 bellen.