happy-trendz
Lidmaatschap ingetrokken
Lidmaatschap per 06-10-2025 ingetrokken
Ee
Een van de producten mist en webwinkel is niet meer bereikbaar
Antwoord van happy-trendzBeste,
Het klopt ind dat de website momenteel eventjes tijdelijk buiten gebruik is. Wij stappen over op een andere server. Maar wij zijn gewoon nog bereikbaar en zouden je graag verder willen helpen. Wil je contact met ons opnemen per mail: info@happytrendz.nl of bellen/whats app: 0616707695
Met vriendelijke groet, -
M Van Steijn
Snelle levering en kleinkind is erg blij met haar lafufu
Bianca
Snelle levering. Behulpzaam,
Claudia van der Werf
Bestelling helaas nog ontvangen
Antwoord van happy-trendzBedankt voor uw bericht en review. We hebben hierover nog niets van u vernomen, maar begrijpen uit uw opmerking dat u de bestelling mogelijk nog niet heeft ontvangen.
Kunt u bevestigen of dat klopt? Dan kijken we het direct voor u na en zorgen we dat het netjes in orde komt.
Mag ook via Whatsapp 0616707695.
Onze excuses voor het ongemak, we horen graag van u zodat we dit snel kunnen oplossen.
Team Happy Trendz -
Marion Cancrinus
Top service.
Antwoord van happy-trendzBeste Marion,
Bedankt voor je bestelling en de goede recensie. Dit waarderen wij zeer 😊 -
Marie
In het doosje zat een goedkope variant van wat er in had moeten zitten. Daarnaast een knuffel besteld en die had een hele andere kleur dan de kleur die we besteld hadden.
Antwoord van happy-trendzDe doos die u heeft ontvangen zijn blindboxes, wat betekent dat wij niet kunnen bepalen welke variant er in het doosje zit. Verder hebben wij absoluut geen klachten over de knuffels gehad en als er wel iets was dan werd er contact opgenomen waarna wij het netjes oplossen.
Wat betreft de knuffel: als er een kleurafwijking was, hadden we dit graag voor u opgelost. Het is dan ook jammer dat u geen contact met ons heeft opgenomen voordat u een beoordeling plaatste.
Een beoordeling van 1 ster zonder eerst de moeite te nemen om ons te benaderen vinden wij niet terecht en ook niet netjes. Wij staan altijd open voor overleg en oplossingen, maar dat kan alleen als we de kans krijgen om mee te denken.
Helaas kunnen we niet iedereen tevreden stellen, hoe graag we dat ook zouden willen. -
Timo Kamst
Snel verzonden!
Antwoord van happy-trendzBeste Timo,
Bedankt voor je bestelling en je goede recensie
C Villa
Dochter is blij met de aankoop, pakket is nel geleverd!
Antwoord van happy-trendzBeste,
Veel plezier met de aankoop en hopelijk nog eens tot ziens.
Devi Manusama
Snelle levering en artikel zoals omschreven voor een prima prijs. Leuk dat we een gratis geschenk bij werd gedaan!
Antwoord van happy-trendzBeste Devi,
Wat fijn te horen dat alles naar wens is. Wij doen graag sporadisch een extraatje bij de bestellingen als bedankje. Graag zien we je nog eens terug op onze website.
ramon pieters
Snel en goed
Natasja Verleg
Super bedrijf! Mijn bestelling kwam na de reis met post.nl in niet al te beste staat aan, en daarover een mail gestuurd die meteen werd opgepakt en telefonisch contact opgenomen. Na een fijn gesprek heeft de eigenaar aangeboden het product te vervangen, terwijl ik daar niet voor had gemaild, en kon ik toch het kadootje in goede staat geven. Enorm bedankt voor deze super service en het kleine extraatje, wat zeker niet had gehoeven maar zeer op prijs word gesteld. Tot snel! (Want m'n jongste dochter is nu ook verslaafd haha)
Yvonne
We ontvingen 1 van de 2 bestelde producten en hebben geen reactie ontvangen op de klacht die daarover is ingediend.
Antwoord van happy-trendzBeste Yvonne,
Bedankt voor uw review. We vinden het vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent, maar willen wel graag aangeven dat wij tot op heden geen bericht of klacht van u hebben ontvangen via e-mail of WhatsApp. We weten dus van niets, en dat maakt het lastig om iets op te lossen.
Het is jammer dat er dan direct een 1 als beoordeling wordt gegeven, terwijl we altijd ons best doen om problemen netjes en snel op te lossen zodra we op de hoogte zijn.
Wilt u ons alsnog even benaderen met uw bestelnummer en eventueel een foto van de zending? Dan lossen wij het graag netjes voor u op.
U kunt ons bereiken via:
📧 info@happytrendz.nl
📱 WhatsApp: 06-16707695
Team Happy Trendz
A L
Bestelling is voor de helft geleverd, op je Mail wordt niet gereageerd. Niet bestellen hier.
Antwoord van happy-trendzHallo,
Vervelend om te horen dat je bestelling niet compleet is aangekomen. We reageren altijd op mail info@happy-trendz of WhatsApp 0616707695 , dus mogelijk is je bericht niet goed aangekomen. Stuur ons alsjeblieft opnieuw je bestelnummer via WhatsApp of mail, dan lossen we het direct voor je op.
We staan altijd klaar om te helpen, maar dan moeten we wel kunnen communiceren.
Groet,
Team Happy Trendz -
Louise Van Dijkhuizen
Goede prijzen en ook nog 2 extra fidgets gekregen super bedabkt
Antwoord van happy-trendzDank u voor uw Review.
T
Bestelling tot op heden niet ontvangen, geen reactie op mijn mail.
Mariska
Ik wilde groen en kreeg roze,
Gelukkig voor een meisje niet erg, anders had ik het terug gestuurd. -
Karolien Lambrechts
Mijn bestelling ging in eerste instantie niet helemaal zoals het hoorde, maar dit werd netjes opgelost.
piet
Super snel in huis. Mijn kinderen spelen er elke dag mee
Ellen en Christophe
Heel goeie service , als er iets niet klopte met ons postcode of de levering belde ze ons persoonlijk op . Vriendelijke mensen
Gerard h
Snel geleverd . Kwaliteit goed . Ik had 2 knuffels en 4 fidgets besteld. Netjes verpakt.
Antwoord van happy-trendzBeste Gerard,
Bedankt voor je recensie, veel speelplezier en hopelijk tot ziens.
Mvg
Happy Trendz