herbeautyshop.nl
Herbeautyshop is de plek waar jij naartoe gaat voor al jouw beautybehoeften.
Wij bieden niet alleen een uitgebreid assortiment haarproducten, maar ook de meest geweldige hair tools en beautyproducten
Annemiek
Ondanks dat mijn bestelde product niet op voorraad bleek te zijn ben ik super vriendelijk en correct te woord gestaan en ben ik naar volle tevredenheid geholpen.
Natalie
Ik heb de bestelling ontvangen, maar het geld voor de ontbrekende producten is nog steeds niet op mijn rekening bijgeschreven, hoewel er al een week voorbij is en ik een e-mail heb gestuurd (en een antwoord heb gekregen) naar de verkoper. Naar mijn mening is dit geen betrouwbare verkoper.
Hoe beoordeel je herbeautyshop.nl?
Kateryna
Ik heb op de ochtend van 6 oktober een bestelling geplaatst en er stond dat het de volgende dag zou arriveren. Nu, op 11 oktober, is er nog steeds geen levering of reactie op mijn vraag. Ze negeren me gewoon.
Anastasiia Strelnykova
I am very pleased with this online store.
Asia Bierings
Goede service en heel snel binnen
Wilma van Kooten
Goede service snelle levering
Baukje Volker-Knol
Was even niet thuis en er was geen tweede kans. Nu loopt het bij het service punt ook alweer vast. Voorlopig niet blij
Izabela Piliszko
Very good
Manon
Super service, perongeluk het verkeerde product geleverd maar heel netjes en snel opgelost!
Daniela
Goedkoopste online en snel bezorgd
Anoniem
Scherpe prijs en snelle levering
Rijpstra
Snelle levering. Na ontvangst bleek een deel van de bestelling niet te kloppen. Na telefonisch contact is dit meteen opgelost en mocht ik zelfs de verkeerde producten houden en zat er bij mijn nabestelling nog iets extra’s! Top! ☺️
Anne
Eerste keer besteld. Netjes op tijd, je wordt op de hoogte gehouden wat betreft bezorging en het zit nog leuk verpakt ook. Zelfs met een heerlijk geurtje. Heel blij mee
Kimberly Hut
Snelle levering, prachtig mooi ingepakt!
Jolanda
Mooie prijs en snelle levering.
Aartie
Mijn bestelling is netjes de volgende dag geleverd met top producten erin. Na opening rook het pakketje echt HEERLIJK! Heel leuk gedaan en bedankt, ik kom zeker terug voor een volgende bestelling.
Gerard Mol
levering duurde heel lang
L. Thijssen
Snelle verzending en heel mooi en degelijk ingepakt!
Ellen
Snel geleverd
Elisabetta
Mooie prijzen en buitengewoon vriendelijke, attente, en behulpzame service! Dank!!!