hobbyshop veldmaat
Annemie van den Buijs- Peters
De hobbyshop geeft goede service, als ze een product niet hebben , is er snel een andere oplossing gevonden. Ik ben zeer tevreden
Antwoord van hobbyshop veldmaatWat een groot compliment. Daar zijn we heel blij mee! Dank je wel.
Weijers
Antwoord van hobbyshop veldmaatDank je wel
Hoe beoordeel je hobbyshop veldmaat?
Hillie
Goed verzorgd
Antwoord van hobbyshop veldmaatHillie dank je wel!
B Pierik
Het fysieke adres van de hobbywinkel vind ik niet op de website. Daarom een cadeaubon maar op laten sturen, met extra kosten...
Antwoord van hobbyshop veldmaatOns adres waar onze winkel is staat op de beginpagina van onze website. U scrolt naar beneden en daar staat echt met dikke letters dat wij aan de Noordsingel 39 in Haaksbergen zitten. En als u ons zoekt met de google dan vindt u ook ons juiste adres. Wij hebben ook een telefoonnummer op de website staan waar u ons met openingstijden kunt bellen. Dan hadden wij u telefonisch graag ons adres willen geven. Jammer dat het niet zo is gelopen zoals u had gewild.
C van der Meeren -Wuijts
Yep.maar geen little attentitje
Antwoord van hobbyshop veldmaatAch dat is niet zo mooi dat we dat zijn vergeten!
J.R.
Snelle verzending
janny jansen
heb mijn pakje nog steeds niet ontvangen is betaald op 23-10-2023 heb al mail gestuurd moest nog even wachten zijn nu week verder en nog geen pakje
Antwoord van hobbyshop veldmaatBeste Janny. Dit is zeker heel erg vervelend. Wij hebben het onlangs ook met een lid uit ons design team gehad. Daar heeft het zeker 4 weken geduurd voordat het pakketje over is gekomen.
Wij gaan zoeken naar een oplossing voor u. Maar het pakketje is hier daadwerkelijk bij PostNL op de post gegaan. En dan vertrouwen wij erop dat PostNL dit netjes afwerkt. Wij hebben geprobeerd contact te zoeken met PostNL en dat is helaas niet gelukt.
Ria Kok
Netjes en snel binnen
Antwoord van hobbyshop veldmaatRia dank je wel!
Anita De groot
Snelle levering. Goed verpakt.
Antwoord van hobbyshop veldmaatAnita dank je wel
Yvonne Havinga
Jullie houden de klant heel goed op de hoogte van de bestelling.
Antwoord van hobbyshop veldmaatYvonne dank je wel voor het compliment.
nel cruijssen
Prima, snelle levering
Antwoord van hobbyshop veldmaatNel dank je wel!
Bep van Leenen
Antwoord van hobbyshop veldmaatBep dank je wel!
Jan Spee
Snelle levering en afwerking
Antwoord van hobbyshop veldmaatJan dank je wel.
Claudia Koopman
Goede communicatie snelle correcte levering
Antwoord van hobbyshop veldmaatClaudia dank je wel
Anja Pauw
Echt een super snelle levering.
Willeke Peterse
Antwoord van hobbyshop veldmaatDank je wel Willeke
S Kolen
Snelle levering in een net doosje en beschrijving.
Antwoord van hobbyshop veldmaatDank u wel voor het compliment!
Annelies De Baere
snelle reactie via Facebook/messenger, snelle verwerking van mijn bestelling, enkel PostNL liet wat op zich wachten, extraatje bij bestelling
Antwoord van hobbyshop veldmaatAnnelies graag gedaan. Dank je wel voor het compliment.
Sjan Schalken
Geweldige
Antwoord van hobbyshop veldmaatSjan dank je wel!
Wilma Romers
Hele goede service en een snelle afwikkeling van de bestelling.
Antwoord van hobbyshop veldmaatWilma dank je wel!