hondencadeautjes.nl

hondencadeautjes.nl

We hebben de leukste cadeautjes voor honden en hondenvrienden.
Wandel gezellig door de shop alsof je rondneust in een knus cadeauwinkeltje.
Kom kijken wat voor leuke cadeautjes er allemaal zijn.
De zekerheden van https://hondencadeautjes.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

In de zomer van 2018 ontstond bij ons het idee voor een webwinkel. Aangezien we allebei grote hondenliefhebbers zijn was het duidelijk wat we gingen verkopen: leuke hondencadeautjes!
Wie zijn we? Wij zijn Erna en Henk de Kruyff en we wonen in Arnhem. Onze webwinkel ademt dezelfde sfeer uit als een gezellig cadeauwinkeltje. Een plek waar je rond kan neuzen en ook gewoon vragen kan stellen. Al onze artikelen leveren we uit voorraad en wat je voor drie uur bestelt, sturen we dezelfde dag naar je op (op werkdagen).
Kijk rustig rond in onze winkel en we helpen je graag verder als je vragen hebt.

Met een hartelijke groet,
Erna en Henk de Kruyff.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.