hypno-wasparfum

hypno-wasparfum

Wij zijn Diana en Stefanie. Wij hebben een webshop opgezet met verschillende soorten parfum voor in huis en in de auto. 

Wij liepen altijd tegen het probleem aan dat we vonden dat als je de was gewassen hebt dat de frisse geur van wasmiddel en wasverzachter als de was even in de kast heeft gelegen niet die lekker, frisse geur meer heeft. zo kwamen wij bij wasparfum dit voeg je toe in het vakje van de wasverzachter. Hierdoor blijft je was lekker lang fris ruiken. 

Ook hebben we er extra dingen bij zoals de autoparfum aangezien uw auto eigenlijk je 2e huis is. Dus daar onze lijn voor de auto parfum voor bedacht. Laat u verrassen door onze heerlijk ruikende producten!Heeft u nog vragen kunt u contact met ons opnemen. Deze informatie vind u onder het tabblad contact.
De zekerheden van https://hypno-wasparfum.com

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest