ikwileenposter.nl
Marga De Bruijn de Vos
Mooie poster. Binnen een paar dagen bezorgd. Goed en stevig verpakt.
Martin
Prachtige poster.
Hoe beoordeel je ikwileenposter.nl?
Marjon Huiting
Mooie poster, een origineel idee voor een cadeau. Snelle service en goed verpakt!
Fien Van der meer
1e levering was beschadigd en gekreukeld. 2e levering was netjes zoals hoort.
Jet Jongejans
1 van de bestelde posters had helaas een lelijke vouw erin. Na melding te hebben gemaakt, kregen we binnen een paar dagen een nieuwe toegestuurd. Netjes en vlot opgelost!
Christel Gerritsen
Mooie poster van de mooiste toren van Nederland!
Eelco
5 sterren impliceert dat de bestelling vlekkeloos is verlopen. Dit is zeker niet het geval. Maar de customer support door Erik is uitstekend en uiteindelijk is alles prima opgelost. En naar mijn idee is dat waar het echt om gaat.
Antwoord van ikwileenposter.nlBedankt voor je begrip en geduld, Eelco. Heel waardevol dat je ons daarvoor 5 sterren hebt gegeven.
We zien je in de toekomst graag weer terug. Tot dan!
Marlene
De poster was bij aankomst gevouwen. Kreeg meteen nieuwe. Prima.
Antwoord van ikwileenposter.nlBedankt voor je positieve review met 5 sterren, Merlene! Fijn om te lezen dat het snel opgelost was.
We zien je graag terug.
Marit
Zojuist ontving ik een prachtige geboorteposter thuis, geheel naar wens. Goede kwaliteit, vlotte service - aanrader!
Antwoord van ikwileenposter.nlBedankt voor je positieve review met 5 sterren Marit! We hopen dat de poster een mooie plek krijgt. We zien je in de toekomst graag weer terug.
Anoniem
Was niet helemaal tevreden over de kwaliteit maar bedrijf heeft heel vlot gereageerd en naar tevredenheid opgelost.
Antwoord van ikwileenposter.nlFijn om te lezen dat er snel een oplossing is gekomen en dat je ons daarvoor een positieve review hebt gegeven.
We zien je in de toekomst graag weer terug!
Kim
De bestelling is snel geleverd en de poster is erg leuk. Hij is alleen niet gecentreerd, de plaatsnaam staat meer naar rechts en 30x40 bleek 42 cm lang te zijn zodat ik er zelf 2 cm af moest snijden. Dat is toch een klein beetje jammer.
Antwoord van ikwileenposter.nlHi Kim,
Wat leuk om te lezen dat je de poster erg leuk vond en dat die snel is geleverd. Dat is ons streven! Wel jammer te lezen dat de druk niet gecentreerd bleek te zijn. Het zou kunnen dat dit een drukfout is en dat is niet de bedoeling. Daarvoor sturen we je graag een nieuwe poster toe.
Qua formaat communiceren wij overal dat A3 formaat 30x42cm is. Zowel bij formaatkeuze van de poster, die je zelf kiest en aanklikt, als in een bevestigingsmail. Ook bij veelgestelde vragen "formaten" staat dat A3 formaat 30x42cm is.
Graag horen we van jou of je je nieuwe poster weer op A3 formaat (30x42cm) wilt ontvangen. Stuur je ons een mail met een reactie en bestelnummer naar info@ikwileenposter.nl?
Manon
Snelle levering, per ongeluk verkeerde besteld maar super opgelost. Goede kwaliteit poster en heel goed verpakt. Zat geen deukje in!
Antwoord van ikwileenposter.nlBedankt voor je positieve review met 5 sterren Manon. We hopen dat de poster uiteindelijk een mooie plek heeft gekregen!
We zien je graag weer terug.
Bep
Prima service
Antwoord van ikwileenposter.nlBedankt voor de 5-sterren review Bep. We zien je in de toekomst graag weer terug.
Anja
bestelling goed aangekomen. Goede kwaliteit.
Antwoord van ikwileenposter.nlZo zien we de reviews graag binnenkomen Anja! Bedankt voor de 5 sterren :)
Marieke
Poster wederom keurig netjes bezorgd. Fijn, helder en persoonlijk contact gehad met de klantenservice.
Antwoord van ikwileenposter.nlFijn om te lezen Marieke. Bedankt dat je ons daarvoor 5 sterren hebt gegeven!
Chantal Staats
Snelle levering, en erg goed verpakt!
Antwoord van ikwileenposter.nlGoed om te zien dat het zo snel en goed is aangekomen Chantal. Bedankt voor de 5 sterren die je ons daarvoor hebt gegeven.
Brigitta
de poster kwam niet goed aan , ik was niet tevreden, heb gemaild naar de klantenservice en ben gelijk goed gecompenseerd, hulde voor de goede service
Antwoord van ikwileenposter.nlHelaas gaat het niet altijd in 1 keer goed. Bedankt voor je geduld en dat je ons alsnog 5 sterren hebt gegeven! Hulde voor jouw review :D
Marieke
Snel en goed geleverd.
Antwoord van ikwileenposter.nlBedankt voor de 5-sterren review Marieke! Daar worden wij blij van :)
Jade
Hele fijne service en de leukste posters! Het lukte mij even niet om te bestellen en dezelfde dag werd ik gebeld en was alles opgelost. Kortom hele fijne service en de leukste posters!
Antwoord van ikwileenposter.nlSamen komen we altijd tot een oplossing. Bedankt voor het shoppen bij ons en natuurlijk voor de 5 sterren!
We zien je graag weer terug.
Cindy Tambach
Zit een lichte vouw in mijn poster, erg jammer.
Nadat ik deze melding had gedaan is er gelijk actie ondernomen en kreeg ik een nieuw poster toegestuurd.
Kortom heel blij met de klantvriendelijkheid en goede service van dit bedrijf, hier kunnen menige bedrijven een voorbeeld aan nemen! Aanrader dus.Antwoord van ikwileenposter.nlHoi Cindy,
Wat jammer om te lezen dat jouw poster niet in goede orde is afgeleverd. Onze excuses hiervoor. We hadden graag gezien dat je contact met ons had opgenomen om dit probleem te kunnen verhelpen. Dat doen wij namelijk graag want een pakketje ontvangen hoort normaal een klein feestje te zijn en we kunnen begrijpen dat dat nu niet het geval was.
Om je alsnog van een poster zonder vouw te voorzien verzoek ik je contact op te nemen met de klantenservice via info@ikwileenposter.nl met daarin jouw ordernummer zodat we je een nieuw pakket kunnen toesturen die hopelijk wel in goede orde wordt ontvangen.
Team ikwileenposter.nl