jasicamp.nl
Rick
Ik heb deze rubber gekocht voor mij heki 1 dak raam. Deze bestaat uit 2 delen. Dus ook 2 rubbers.
Ik dacht dat ik aan deze 5 meter genoeg zou hebben omdat ze deze aanbieden voor dit dak raam. Het eerste deel het klapluik heb je genoeg mee. Het tweede deel het deel wat je open kan draaien kom ik ongeveer 40cm te kort. Dus met deze 5 meter heb je niet genoeg. Dus de rest kun je weg gooien en weer de 5 meter bestellen. Als ze deze set nu 6 meter gemaakt haden was ik tevreden geweest. Maar dit is toch wel beetje jammer. De rubber past wel gewoon goed daar is niks mis mee. Voor de rest prima winkel -
Benny
👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽
Hoe beoordeel je jasicamp.nl?
Jaap
Correcte en snelle bezorging
Rene
Duidelijke website , goede beschrijvingen zodat ik zeker wist het juiste artikel te hebben. (het artikel was bijna nergens te koop) En vlot verstuurd.
Hen
Glasplaat spoelbekken.
Harry
Mijn Weinsberg Pepper voor groot onderhoud naar Jasi gebracht. Behalve de grote beurt ook vervanging van de distributie riemen. Bovendien een waterfilter aanbrengen en en een 230 V overspanningsregelaar. Beide accu's voorzien van een massaschakelaar. Vriendelijkheid en service was uitstekend. Het was mijn eerste keer bij dit bedrijf, maar terugkomen zal ik zeker.
Roy Barents
Onderdelen voor onze oldtimer en de paste perfect
Serrature heosafe
Articolo che soddisfa pienamente le mie esigenze, spedizione puntuale e rapidissima, considerando il fatto che doveva arrivare in Italia. Negozio consigliatissimo
Bluelekee
Een van de weinigen die allerlei onderdelen verkopen. Hulde!
Richard
Goede Service en snelle levering
Hymer B634
Goede service , uigebreide keus artikelen alleen de portokosten zijn aan de hoge kant !
Ineke
Het bestelde was toch niet wat ik verwacht had, ik kon het terug sturen en kreeg snel mijn geld terug gestort. Heel fijn!
Anoniem
Bestede product nog steeds niet ontvangen!!
Suylekom
Alles correct
Geen
H
Goede begeleiding
ko
Wat je bestelt wordt snel thuisbezorgd.
Hans
Snel geleverd, produkt prima verpakt
Giel
Knikarm
Voerman
Goede prijs/kwaliteit voor het aangeschafte artikel