k-winkel.nl
Jessica
De levertijd was niet een paar dagen maar een paar weken. Na lang wachten de bestelling toch nog ontvangen. Voortaan mag er best vanuit K-winkel zelf een update komen dat de levertijd anders is dan de 3-5 dagen die bij het artikel staat. Het werd nu meer dan 5 weken. Na zelf meerdere malen contact opgenomen te hebben uiteindelijk toch een reactie dat er een probleem was met de levering van het product. Eind goed al goed.
Martien Van de Wall
Zeer matige kwaliteit,blijft niet eens vlak liggen.
Antwoord van k-winkel.nlHallo Martien,
Je hebt bij ons een rubberen ronde gootsteen mat besteld. Deze is bezorgd als brievenbus pakketje en dus gevouwen. Hierdoor zal de mat bij het eerste gebruik inderdaad niet vlak zijn.
Door de mat warm te maken (in warm water te leggen) en er wat zwaars op te zetten (een grote pan met warm water) zal hij weer prima vlak worden en kun je er jaren gebruik van maken.
Heb je verder nog vragen kun je ons natuurlijk altijd mailen op info@k-winkel.nl we helpen je graag verder. -
Hoe beoordeel je k-winkel.nl?
Wilma Broos
Prachtige echt leren inductieplaat beschermer mogen ontvangen, perfect op maat gemaakt.
Marjolein Meeuwissen
Super goede service, zoals afgesproken is het geleverd..top
Willy
goed product, snelle bezorging
Mari van den Broek
Prima materiaal en de inductie beschermers voor te koken een uitmuntend kwaliteit en de afdekking voor de inductieplaat ok prima
shumie loo
Levering kwam aan zoals aangegeven in de beschrijvingen
Ann
Ik had een lichtgrijze inductieplaatbeschermer besteld, maar deze werd als lichtblauw geleverd. Erg jammer
Ralph Stoffels
Beschermmat voor inductie kookplaat.
Mooie mat en stukken goedkoper dan elders! -
Elida van Tuyl
Produ
Heleen Van Nuil
snelle reacties, prima geregeld!
Wim van der Lee
Mooie prijzen en uitstekende service
Joke van Egmond
Mooie duidelijke website. Goede prijzen.
En een goede service. -
Jannie Kuilboer
Snel en goed
K de R
Kookplaatbeschermer besteld. Snel en gemakkelijk bestelproces, zeer tevreden over de kwaliteit. Top!
Ilse Remijn
Erg mooie drinkbekers, hippe kleur blauwgrijs. Gemakkelijke sluiting. Compacte bekers.
Fred
Goed en duidelijk
B Aerts
Snelle en goede service
Kirsten Coenders
Top product
Fenke Takman
Wat een geweldige service! Helaas zat er vrij snel een scheur in de lunchbeker van mijn dochter. Dit werd direct opgelost en de beker werd zelfs persoonlijk bij ons thuis gebracht. En als grote verrassing kreeg mijn andere dochter ook een lunchtrommel+beker. Het schooljaar kan niet beter beginnen!