laptopservices
Laptopservices - de betere webwinkel voor uw nieuwe en 2ehands laptop met uitstekende service.
9,9
32 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 32 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

 • AJ
  Review voor laptopservices

  Servicegericht, vakkundig, snel.

 • Abdel
  Review voor laptopservices

  Goede service, goede prijzen.

 • Hoe beoordeel je laptopservices?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • S. Portegies
  Review voor laptopservices

  Iedereen die op zoek is naar een fantastische laptop/pc.

 • Arjan
  Review voor laptopservices

  Levert wat hij belooft. Laptop inderdaad in nieuwstaat voor een keurige prijs.

 • Remco
  Review voor laptopservices

  Heel erg tevreden over de Laptopservices. Het is wel duidelijk dat Hans veel verstand van zaken heeft en ook zeer scherp geprijsde onderdelen levert. Ik kon mijn laptop de volgende dag al weer ophalen en tot mijn grote verbazing had Hans het scharniertje in mijn scherm gratis vervangen. Kortom een aanrader voor reparaties of software problemen!

 • Rob M.
  Review voor laptopservices

  Na wat rondgekeken te hebben op internet en bij fysieke winkels voor refurbished laptops, op basis van alle positieve ervaringen besloten een laptop aan te schaffen bij Laptopservices.nl. En daar heb ik geen spijt van! Hans heeft me uitstekend geadviseerd en geholpen. Uiteindelijk een Dell Latitude 5490 besteld, voor een mooie prijs. Ik was aangenaam verrast toen de laptop arriveerde; niet van nieuw te onderscheiden, geen krasje! Hans, bedankt voor de geweldige service, mooie laptop en snelle levering. De volgende keer weet ik je weer te vinden!

 • Pieter Rietbergen
  Review voor laptopservices

  Wat een super service krijg je bij laptopservices/Hans. Ik heb al eerder een laptop bij hem gekocht en dat was al naar tevredenheid. Helaas kortsluiting in de laptop en alles stuk. Ook de ssd. Data kwijt.
  Ik kom bij Hans om een andere laptop aan te schaffen en vertel wat er gebeurt is. Hans heeft voor elkaar gekregen wat een andere reperateur niet gelukt is, de data is weer terug.
  Wederom naar tevredenheid een andere Dell bij Hans aangeschaft. De kosten voor de data terug te halen waren meer dan schappelijk.
  Absolute aanrader

 • Güler
  Review voor laptopservices

  Op advies van mijn collega heb ik sinds kort een Lenovo laptop gekocht. Ik ben erg tevreden met mijn laptop. Het is van een goede kwaliteit voor een goed prijsje. De laptop is snel en werkt fijn. Een aanrader dus.

 • Sjon
  Review voor laptopservices

  Een laptop gekocht waarna 5 maanden een vlek in het beeldscherm zat. Geen idee hoe dit is gekomen. Dit is met tussenkomst van Laptopservices.nl gratis gemaakt (garantie). Wij zijn tussendoor goed op de hoogte gehouden. Al stuurden wij een mail dan werd er snel gereageerd. Wij zijn dik tevreden.

 • Blikmans
  Review voor laptopservices

  Ik ben heel erg tevreden over " Laptopservices " wat betreft de prijs, klantvriendelijkheid en een goede service verlening.

  Er werd ruim de tijd genomen om het probleem en het verbeteren-, versnellen van de laptop op te lossen tegen betaalbare prijs. Super!!! .
  Ik ben dus ontzettend tevreden over laptopservices.nl.
  Bij hulp en vragen wordt de computer met toestemming op afstand overgenomen. Je wordt dan ook goed te woord gestaan en met heel veel geduld worden alle vragen beantwoord. • Laad meer