maanvisshop
Janet
Erg tevreden snelle levering, goed verpakt & verse plantjes.
Antwoord van maanvisshopBeste Janet,
Bedankt voor de review. Veel plezier met de aankopen en graag tot ziens in onze webshop. -
Kees Moerland
mooie prijzen en goede en snelle service!
Antwoord van maanvisshopBeste Kees, bedankt voor de review fijn om te lezen. Veel plezier met de aankopen en graag tot ziens in de winkel of webshop.
Hoe beoordeel je maanvisshop?
Steve Evans
Snelle levering, prijs en kwaliteit perfect
Antwoord van maanvisshopBeste Steve, bedankt voor je review. Veel plezier met je aankopen en tot ziens in de webshop of winkel.
Lukas Muller
Aardige medewerkers
Antwoord van maanvisshopBeste Lukas, bedankt voor je review. Veel plezier met je aankopen. Graag tot ziens in onze webshop of in de winkel.
Stefan
Super service! Niet alleen online, maar ook in de winkel.
Ook heel erg klantvriendelijk en helpen je graag.Antwoord van maanvisshopBeste Stefan, fijn om te lezen. Veel plezier met je eventuele aankopen en met de hobby natuurlijk. Graag tot ziens in de winkel of obline in onze webshop.
Albert Bouwman
Wordt alles aan gedaan om je bestelling z.s.m te ontvangen. Top service
Antwoord van maanvisshopBeste Albert, bedankt voor de review. We versturen vrijwel elke bestelling dezelfde dag. Fijn te lezen dat dat gewaardeerd wordt, daar doen we het voor. Veel plezier met uw aankopen.
Wesley
Snelle levering en nog leuke extra's in de doos! Zou er zeker weer bestellen!
Antwoord van maanvisshopBeste Wesley, bedankt voor je review. Veel plezier met de aangekochte verlichting. Graag tot ziens in onze webwinkel of winkel.
Madee Doets
Goede kwaliteit snelle service
Antwoord van maanvisshopBeste Madee, bedankt voor de review. Veel plezier van de eventuele aankopen en tot ziens in onze winkel of webshop.
tamara van os
geweldig te woord gestaan en met goed advies.
en een snelle leveringAntwoord van maanvisshopBedankt voor de review. We hopen dat de geleverde artikelen volledig naar wens zijn. Graag totziens in onze winkel of webshop.
Dennis Van der Geld
Snel, goede kwaliteit
Antwoord van maanvisshopBedankt voor de review, tot snel in de winkel of webshop. 👍
Laad meer