macbook-oplader.nl

macbook-oplader.nl

Is macbook-oplader.nl veilig? Lees hier de beoordelingen van klanten, bekijk gegevens van de webwinkel & controleer of ze veilig zijn.
9,1
3.129 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 4 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

 • Bartel
  Review voor macbook-oplader.nl

  Goede service! In mei een oplader besteld. Helaas ging de oplader na 3 maanden stuk, dat is natuurlijk best wel snel. Maar na contact met Macbook-oplader.nl is er gelijk een nieuwe opgestuurd. Geweldige service.

 • Britt
  Review voor macbook-oplader.nl

  Ik heb een bestelling geplaatst een week geleden, omdat mijn oplader stuk was en ik de volgende dag een nodig had i.v.m een reis. Helaas is het product niet de volgende dag geleverd. Enorm slecht om dit met grote letters op de website te zetten en vervolgens die belofte niet na te komen. Toen gelukkig iemand anders zijn oplader kunnen lenen en voor deze persoon een nieuwe bestelt. Helaas werd deze ook niet de dag erna geleverd en zitten wij beiden nu al 1 week te wachten op de bestelling. 1 bestelling is inmiddels geannuleerd en de ander is zogenaamd verzonden, maar nog steeds niet ontvangen bij PostNL.

  Kortom: Heb je snel een oplader nodig? Bestel dan niet bij dit bedrijf.

 • Hoe beoordeel je macbook-oplader.nl?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Bas van der mierden
  Review voor macbook-oplader.nl

  Excuses maar ik bedoel www.macbook-lader.nl. Niet macbook-oplader.nl. Macbook-oplader heb ik geen ervaringen mee. Maar ik zal zeker bij ze gaan aankloppen want de andere webwinkel macbook-lader in Groningen is niet bereikbaar en levert mijn bestelling.

 • Geertje
  Review voor macbook-oplader.nl

  Super snelle levering, fantastische service. Nu twee keer (in 6 jaar) hier een oplader besteld. De tweede keer hield de oplader er na 5 maanden mee op. Er werd direct een nieuwe bezorgd, nota bene met pakketpost zodat de vervangende oplader er 's avonds al was en ik weer aan het werk kon!