mmm...Umbria

mmm...Umbria

mmm...Umbria wijnen en speciaalbieren brengt la bella Umbria bij u thuis!

Over mmm...Umbria
Gedeelde passies kunnen leiden tot speciale ontmoetingen! En zo kon het gebeuren dat de passie voor Umbria (de mensen, de cultuur, de natuur, de keuken en met name de wijnen en bieren) er voor heeft gezorgd dat twee Nederlanders elkaar ontmoetten in het kleine dorpje Ripalvella. De vriendschap was er meteen en werd al vele malen bezegeld onder het genot van een goed glas Umbrische wijn. En tijdens een van de geweldige cena's met onze families bij Umbrische vrienden kwamen we op het idee van mmm...Umbria.
Want we willen dat ook u thuis zoveel mogelijk kunt genieten van Umbria, het groene hart van Italië. Met een glas heerlijke wijn of een lekker glas speciaalbier, met passie gemaakt door onze Umbrische producenten. Al deze wijnboeren zijn familiebedrijven, elk met hun eigen verhaal en hun eigen kwaliteitswijnen/kwaliteitsbieren. De basis voor de wijnbouw in Umbria is al lang geleden gelegd door de Etrusken en de Romeinen. Nu worden er wijnen gemaakt die net zo prachtig zijn als de natuur en de landschappen van Umbria.
De zekerheden van https://www.mmmumbria.nl/
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.