modubooq™

modubooq™

Modulair: Het herbruikbare notitieboek van modubooq™ is voor iedereen, omdat het modulair is kun je het boek indelen zoals jij wilt! Voeg nieuwe pagina's toe, verwijder ongebruikte pagina's of herschik ze.
Herbruikbaar: Wis de pagina's met water. Onze duratech3™ pagina's laten na het schoonmaken geen vlekken of penstreken na. Dus wanneer u ze herschrijft zien ze er zo goed als nieuw uit!
Slim: Het wissen van je notities betekent niet dat ze weg zijn. Maak je notities digitaal in enkele seconden en upload ze naar je cloud drive of deel ze met iedereen met een van de gratis Android en iOS scan apps.
De zekerheden van https://www.modubooq.com
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.