muda modest boutique

muda modest boutique

webshop voor bescheiden vrouwenkleding en accessoires
  • Adam Elghazouani
    Review voor muda modest boutique

Ik ben supertevreden over mijn bestelling bij mudamodest De website is overzichtelijk en makkelijk te gebruiken – het zoeken naar kleding en filteren op maat of stijl ging heel vlot. De productfoto’s en beschrijvingen zijn duidelijk en kloppen goed met wat je uiteindelijk thuis ontvangt.

De bestelling werd snel en netjes geleverd. Alles zat goed verpakt, en de kledingstukken voelden kwalitatief aan en zaten perfect. Je merkt dat ze echt aandacht besteden aan detail en klanttevredenheid Kortom: een betrouwbare webshop met mooie kleding, goede service en snelle levering!

• Majakabin
    Geverifieerde klant van muda modest boutique

Ik heb de abaya Omra gekocht omdat ik hem qua kleur heel mooi vond op de foto, de zilveren nopjes geven hem ook net wat extra's. Deze abaya is ook goed geschikt voor dames met een maatje meer want hij zit bij mij met maat 50 nog goed en niet strak. Ook een aantal leuke tassen genomen, ze zijn betaalbaar en goede kwaliteit voor de prijs die je betaald. Ik kon mijn bestelling dezelfde dag nog ophalen.

• Hoe beoordeel je muda modest boutique?

• Oumaima

Super leuke kwalitatiefe tas👌👌

• Effiesilia
    Review voor muda modest boutique

Abaya Bibi in de kleur bruin en medina in de kleur licht grijs. Kon zelfde dag ophalen op locatie. Waren klantvriendelijke. Fotos kwamen overheen met product kwaliteit is goed