noSun Singlereizen & Groepsreizen
Roos Bos
Super ervaring! Fijne begeleiding, leuke groep en super activiteiten. noSun is voor mij absoluut voor herhaling vatbaar!
Marij
Was een super mooie vakantie. Er was makelijke en goede communicatieve.
Groeten StefanAntwoord van noSun Singlereizen & GroepsreizenBedankt voor je mooie review, Stefan! Fijn om te horen dat u een super mooie vakantie heeft gehad en dat de communicatie als prettig is ervaren. We hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen!
Hoe beoordeel je noSun Singlereizen & Groepsreizen?
GP
Annuleringstermijnen van 6, en 8 weken bij vliegen, maar vluchtgegevens worden 4 weken voor vertrek bekend gemaakt.
Ondanks dat meerdere vluchten beschikbaar waren, werd voor de vroegste (en goedkoopste) gekozen. 6:50 i.p.v. 10:00 uur.
Bij de vroegste vlucht is OV niet mogelijk en moet je individueel kiezen voor lang parkeren of voorovernachting op eigen kosten.
Alternatief is carpoolen vóór 4 uur A.M..
Het betrof een groepsreis.
Bij annulering door calamiteit geen coulance ondanks dat de (laatste) plek weer wordt verkocht.
Tip: check de dekkinghoogte van je eigen reisverzekering.Antwoord van noSun Singlereizen & GroepsreizenBeste GP, heel spijtig dat je de reis op voorhand hebt moeten annuleren vanwege een peesblessure. Zoals in onze voorwaarden staat vermeld ben je bij annulering korter dan 7 dagen voor vertrek 100% van de reiskosten verschuldigd. Dit houdt geen verband met het eventueel wel of niet invullen van jouw plekje. We hebben immers al diverse kosten op jouw naam gemaakt.
De vluchten worden altijd zorgvuldig uitgekozen, rekening houdende met de transfertijden vanaf de luchthaven van aankomst en een zo lang als mogelijk verblijf op de bestemming. -
Lineke Dorrestijn
Een fantastische reis gehad naar Kaapverdie. Goede accommodaties. Leuke activiteiten gedaan onder goede begeleiding. En dat in een prachtige omgeving. Een echte aanrader!
Antwoord van noSun Singlereizen & GroepsreizenBedankt voor deze mooie review Lineke! Wat fijn om te horen dat je zo’n fantastische reis naar Kaapverdië hebt gehad en hebt genoten van de accommodaties, activiteiten en begeleiding. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens inspireren voor een volgende reis!
Laurien
Geweldige vakantie gehad naar Zweeds Lapland. Hele mooie B&B en geweldig gave activiteiten gedaan georganiseerd door Nosun. Super goede reisbegeleidster Leoni heeft het super geregeld👌. Voor herhaling vatbaar!
Antwoord van noSun Singlereizen & GroepsreizenDank je wel voor deze mooie review Laurien! Wat geweldig dat je zo’n fijne vakantie hebt gehad in Zweeds Lapland. Leuk om te horen dat de B&B en de activiteiten zo goed bevallen zijn. En natuurlijk extra mooi dat je Leoni zo benoemt!! zij zal hier zeker blij van worden. Graag tot een volgende Nosun-reis!
Jasper van Duijn
Het was de 3e keer dat ik met Nosun mee op reis ging.
Deze keer werd het de wintergroepsreis in Noorwegen, nadat ik eerder (zomer en winter) in Zweden ben geweest.
De activiteiten waren net zoals altijd weer lekker afwisselend, actief en super leuk!
De reisleider (Haye) was super relaxed, maar bij de twee vorige reizen waren de reisleiders ook super chill.
De volgende keer ga ik uiteraard weer voor jullie kiezen Nosun.
En stiekem weet ik al wel welke reis ik dan wil gaan doen 😉Antwoord van noSun Singlereizen & GroepsreizenWat geweldig om te lezen, dank je wel Jasper! Wat leuk dat je al voor de derde keer met ons op reis bent gegaan en deze keer hebt gekozen voor de wintergroepsreis in Noorwegen. Fijn om te horen dat de activiteiten opnieuw zo afwisselend en leuk waren en dat je de reisleiding als relaxed hebt ervaren. Dat horen we graag! We kijken er nu al naar uit om je bij je volgende Nosun-reis weer te mogen verwelkomen… en zijn natuurlijk benieuwd welke reis dat gaat worden 😉
Valerie
De omgeving was mooi en leuke activiteiten en fijne reisleidster. Wat me tegenviel en de reis voor me verpestte was dat we moesten slapen op een verhoging in de woonkamer van de accomodatie. Er waren dus geen aparte slaapkamers, hoewel dit idee in de reisomschrijving wel werd gegeven! Als introvert persoon was dit voor mij enorm stressvol (constant prikkels) omdat ik me niet aan de drukte in de woonkamer kon ontrekken en alle tumult steeds moest ondergaan. Ik had de reis zelf niet geboekt als ik deze slaapsituatie had geweten. Ik vind het nogal ondoordacht en ondoorzichtig van noSun.
Antwoord van noSun Singlereizen & GroepsreizenBeste Valerie, wat jammer om te lezen dat de reis niet volledig aan je verwachtingen heeft voldaan. Dit soort slaapvertrekken zijn in Finland heel normaal maar we kunnen ons voorstellen dat het voor jou even wennen was. We nemen jouw feedback zeker mee in het kiezen van de accommodatie voor volgende seizoen.
Elco
Zit je samen met je groep in de problemen dan laten ze niks meer van hun horen.
Ze laten je vallen en zoek het maar uitAntwoord van noSun Singlereizen & GroepsreizenBeste Elco, ontzettend jammer om te lezen dat je het zo hebt ervaren. Zodra er bekend was dat de vlucht vertraging had is er contact onderhouden tussen de groep, reisbegeleider en ons.
Zoals je weet zijn we ook daarna in contact met elkaar gebleven en zijn we bezig om alles zo goed en zo eerlijk mogelijk af te ronden. -
Karlijn
Heel gezellige groep, fijne accommodatie en goed georganiseerde reis!
Antwoord van noSun Singlereizen & GroepsreizenBeste Karlijn,
Wat ontzettend leuk om te lezen dat je zo hebt genoten! 😊
Fijn dat de accommodatie en de organisatie goed in de smaak vielen en dat je een gezellige groep had.
We hopen je snel weer mee te mogen nemen op een volgend avontuur! -
Michel
Altijd goed verzorgd en vriendelijke behandelt.
Antwoord van noSun Singlereizen & GroepsreizenBedankt voor deze mooie review Michel! Fijn om te horen dat alles altijd goed verzorgd is en dat je onze service als vriendelijk ervaart. Daar doen we het voor. Graag tot een volgende keer!
Michel
Hele mooie manier van reizen. Goede begeleiding en invulling van het programma. Ook de vakantie met een kleine groep is fijn.
Antwoord van noSun Singlereizen & GroepsreizenDank je wel voor je positieve review Michel. Fijn om te lezen dat de begeleiding, de invulling van het programma en het reizen in een kleine groep zo goed zijn bevallen. We hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.
Vincent
De wintersport reis wordt verkocht als verzorgde reis met begeleiding, echter het lijkt meer op een realityshow met een oppas. En dat terwijl je kampeert in een te krap huis (in the middle of nowhere) dat niet op wintersporters is ingericht.
Er waren veel terugkerende klanten die het spel reeds gemasterd hebben. Er is geen gelijkwaardige verdeling in de ruimste zin van het woord en de truc is om je zwakheden in privileges om te buigen..
Je bent zelf verantwoordelijk voor al je snuisterijen en dat kost je dus beduidend veel meer dan de omschrijving doet vermoeden.Antwoord van noSun Singlereizen & GroepsreizenBeste Vincent wat ontzettend jammer om te lezen dat de reis niet volledig aan je verwachtingen heeft voldaan.
Tom
Fijne reis, enthousiaste begeleiding. Zelfs de ongeplande verlenging van de reis werd goed gecommuniceerd en georganiseerd. Duidelijke communicatie over de dag, planning en wie-wat gaat regelen. Was leuk om samen te zingen😉. De fietstocht en boottocht waren een beetje een deceptie, maar de wandeltochten en canyoning waren gaaf. Fijne chauffeur, veilig gereden door alle smalle straatjes. 👍🏼 Jammer dat er verder weinig 'actieve' binnenactiviteiten zijn op Madeira, voor een slecht weer programma. Algemeen zeer fijne reis met mooie herinneringen
Antwoord van noSun Singlereizen & GroepsreizenGoed om te horen Tom dat je zo'n goede reis hebt gehad. Bedankt dat je deze reactie hebt willen delen.
Martin
Fantastische reis, ook om even de winter te ontvluchten. Op Madeira zijn afwisselende hikes te vinden; heuvels, bij de kust, door het bos, tunnels, langs afgronden en watervallen, smalle paadjes en prachtige uitzichten.
Tijdens Hitster kregen we ineens te horen dat de vlucht de volgende dag geannuleerd was... De 3 dagen extra vakantie 😀 werden grandioos ingevuld door reisbegeleidster Marit, met leuke activiteiten. Veel gezien en gedaan; o.a. walvissen en dolfijnen gespot, mountainbiken, canyoningen en eilandtour.Antwoord van noSun Singlereizen & GroepsreizenBeste Martin,
Wat heerlijk om te lezen dat je zo hebt genoten van Madeira én de onverwachte extra dagen! 😄
Fijn dat Marit er een feestje van maakte en jullie volop avontuur en mooie uitzichten hebben kunnen meepakken.
Mariusz
Team noSun -
Niek
Genoten van een actieve vakantie in wandelparadijs Madeira. We kregen te maken met wat uitdagingen door het weer en een geannuleerde vlucht, maar dit werd uitstekend opgepakt; reisbegeleidster Marit regelde snel een leuk alternatief programma. Voor wie zorgeloos op avontuur wil: zeker doen
Antwoord van noSun Singlereizen & GroepsreizenBeste Niek,
Wat fijn om te lezen dat je zo hebt genoten van Madeira, ondanks de uitdagingen! 😄
Geweldig dat Marit snel een leuk alternatief kon regelen zodat jullie volop van avontuur konden genieten.
Mariusz
Team noSun -
Doetsje
Wat een mooie reis hebben we gemaakt naar Madeira! Lekker actief het hele eiland kunnen verkennen, waarvoor credits aan reisbegeleidster Marit! De reis kende ook enkele uitdagingen maar mede door Marit bleef de sfeer perfect!
Antwoord van noSun Singlereizen & GroepsreizenDankjewel voor deze mooie review! Wat geweldig dat jullie zo actief van Madeira hebben genoten. En wat een mooi compliment voor Marit fijn dat zij, ook bij uitdagingen, voor zo’n fijne sfeer heeft gezorgd!
Matthijs
Wat een waanzinnig leuke reis naar Madeira met dank aan reisbegeleidster Marit! Het eiland is schitterend met schitterende hikes. De wandelingen waren adembenemend mooi. In korte tijd hebben we enorm veel gedaan. Marit bleef altijd positief, ook bij tegenslag, en ze maakte er een feestje van. Na een gecancelde vlucht en 3 dagen extra op het eiland heeft ze ervoor gezorgd dat er een leuk en vullend programma op poten werd gezet. Marit heeft er voor ons alles uitgehaald met prachtige hikes en altijd ideeën en enthousiasme iets te ondernemen. Bedankt NoSun en Marit! Een echte aanrader!
Antwoord van noSun Singlereizen & GroepsreizenWat een fantastische review Matthijs, dankjewel! Geweldig om te lezen hoe intens en mooi je Madeira reis was. Een groot compliment voor Marit dat zij, zelfs bij tegenslag, met zoveel positiviteit en enthousiasme er een feestje van heeft gemaakt. Hopelijk geniet je nog lang na van alle prachtige hikes en herinneringen!
Wesley
Superleuke vakantie gehad naar Maderia. Leuke groep en leuke reisbegeleidster. We hadden wat tegenslagen met het weer waardoor er een plan b moest komen. Daar werd ook veel aandacht aanbesteed. Het is ook een mooie bestemming om de winter te ontvluchten
Antwoord van noSun Singlereizen & GroepsreizenDank je wel voor deze mooie review Wesley! Fijn om te horen dat je zo’n leuke vakantie hebt gehad op Madeira en dat er goed is meegedacht bij de veranderende weersomstandigheden. Het is inderdaad een heerlijke bestemming om de winter te ontvluchten. Graag tot een volgende reis!
Ben
Tes test