orbitkey.nl
Want als het leven georganiseerd is, gaat alles makkelijker en beter.
Stephany Hessels
Snelle verzending en mooie producten! En ook heel fijn dat je het product gratis kan laten inpakken met een persoonlijke boodschap erbij. Stevig en netjes verzonden ook.
P. Zbrozek
Good. Returning is on your own cost
Hoe beoordeel je orbitkey.nl?
Joris Hoogstede
Zeer snelle verzending van mijn order, binnen 24 uur mijn nieuwe orbitkey in huis met brievenbuspost.
Stephanie Dekker
Ik vind het absurd dat ik een 2e batterij mee kreeg omdat de batterij in de orbitkey leeg was. Zadel je klanten niet op met het opruimen van jullie eigen sh*t
Antwoord van orbitkey.nlBeste Stephanie, Jammer dat je dat zo ervaart. We leveren een extra batterij bij de Tracker omdat we weten dat die batterij die standaard in de tracker zit soms snel leeg is. We verwisselen de batterij bewust niet zelf om het zegel van de verpakking niet te verbreken. en het klopt dat we deze tracker opruimen omdat we een nieuw model hebben daarom heb je ook 38% korting gekregen. Vriendelijke groet Joyce van Orbitkey
Piers Kirby
Snelle levering - ook als brievenbus pakket verzonden 👍 en producten zijn super goede kwaliteit..
Joseph Arunachalam
Snelle levering en heel blij met de bestelling!
Barend van der Walt
Ik heb een goede ervaring gehad met bestellen bij orbitkey.nl en we genieten echt van onze sleutelorganizers die we hebben gekregen, evenals van onze sleutelhanger v2.
Henk Dirksen
Mooie site, snel bestellen, makkelijk betalen en mooie spullen
Franky-v
goed ! zondermeer. service en levering was stipt, correct. zoals t hoort
Kraan
Ik heb enkele keren contact gehad met orbitkey.nl. De antwoorden waren steeds snel en buitengewoon behulpzaam. Echt topservice.
Helaas brak de band van mijn eerste key organizer wel binnen een paar jaar. -
Sebastiaan De Witte
Snelle levering. Dikke prima
Gemma
Wat een top service!! Mijn Orbitkey was dit weekend gescheurd en ik dacht, misschien kan ik een nieuw onderdeel bestellen... Binnen 2 uur kreeg ik al een hele fijne reactie van Joyce en zonder erom te vragen, stuurde ze me kosteloos een nieuwe toe! Deze service is echt ongekend!!
Marcel Jansen
Snel verstuurd, goed verpakt en geen extra kosten!
Rolf de Vries
Snelle levering en zeer vriendelijke klantenservice
Neldes Hovestad
Nette prijs en snelle levering!
Ries Seijler
Snelle levering, netjes verpakt! Blij mee 😊
Arjen van den Berg
Snelle en nette levering. Zeer mooi en goed product.
Arnold
Snelle verzending en mooi ingepakt!
Nazli Medeni Karabacak
Fast delivery. Also the packaging was discreet as I asked for (because this's a gift). It came in a nice xmas packaging. Thank you.
M Janssen
Snel geleverd, mooi in cadeauverpakking