Zeer teleurstellende ervaring met Orka Home. Meerdere leverafspraken zijn niet nagekomen, inclusief een bevestigde bezorging waarbij niemand verscheen. Het product werd niet conform geleverd (verkeerd hoofdbord) en had montagefouten zoals niet werkende USB-C poorten en verkeerd geïnstalleerde stopcontacten. Ook herstelafspraken en een belafspraak werden herhaaldelijk niet nagekomen, waardoor ik alles zelf moest blijven opvolgen. Uiteindelijk opgelost, maar zeer onprofessioneel en onbetrouwbaar.
Lid van WebwinkelKeur sinds 2023
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Reviews
Beoordeeld met een 9,1 door 34 klanten
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.
- Roshni
- Mohammed
Mooie prijzen uitstekende service en het matras is orthopedisch, voor een prikkie!
Hoe zou je orka home beoordelen?
- Bert van Bommel
Ik ben hier nu al een aantal keren producten gekocht en ik blijf me verrassen over de kwaliteit. Zeker voor de prijs waarvoor ze het aanbieden. Daarnaast wordt je als klant geholpen met alle vragen. Ik slaap veel beter en sta uitgerust op, met dank aan de producten van Orkahome. Een hele dikke aanrader!
- Kiki
De matrassen zijn van zeer goede kwaliteit. We hebben inmiddels al meerdere bedden gekocht en blijven ook anderen doorverwijzen. De service is betrouwbaar, de levering is altijd op tijd en de prijs is opvallend laag in verhouding tot de kwaliteit.
- Brook
Heel tevreden over deze webshop. Bestellen ging makkelijk, duidelijke communicatie en alles werd keurig op tijd geleverd. De meubels zien er prachtig uit en voelen stevig aan. Ik zou hier zonder twijfel opnieuw bestellen!
- Firdevs
Kwalitatief voor een lage prijs! Ik ken Orka Home al jaren en heb veel mensen doorgestuurd. De bedden liggen heerlijk! Contact ging vlot en bezorging ook. Personeel was erg behulpzaam